Coșmarul lui Zidane privind jucătorii accidentați pare să nu se mai termine în acest sezon. Mariano Diaz a ieșit accidentat din meciul cu Real Sociedat și va lipsi în derby-ul cu Atletico Madrid, conform unui raport medical al clubului de pe Bernabeu.
Astfel, atacantul spaniol îngroașă rândul indisponibilor din lotul lui Zidane în această perioadă în care Realul are de jucat meciuri cruciale pentru acest sezon, atât în La Liga, cât și în Champions League. Carvajal, Hazard și Ramos vor lipsi în mod cert în returul cu Atalanta din optimile Champions League, iar situația lui Benzema și Valverde rămâne incertă.
Ligue 1
Mesajul lui Mbappe către colegii de la PSG prin care le-a spus unde va juca în viitor
12/09/2021 LA 08:22
https://i.eurosport.com/2021/02/03/2984367.jpg

Jucătorii lui Real Madrid au suferit în total 42 de accidentări de la începutul sezonului

Jurnaliștii de la Marca au făcut o statistică a accidentărilor din acest sezon de la campioana Spaniei, iar rezultatele sunt uimitoare. Nu mai puțin de 42 de accidentări au suferit în total elevii lui Zidane de la începutul stagiuni. Majoritatea dintre ele nu au fost foarte grave, dar densitatea acestora și-au lăsat ampremnta asupra echipei.
Eden Hazard este fără îndoială cel mai ghinionist madrilen la acest capitol, deoarece de fiecare dată când a revenit în echipă a suferit noi accidentări care l-au scos din circuit.
Evident, faptul că sezonul trecut s-a încheiat foarte târziu și calendarul supra-aglomerat din acest an competițional au condus la aceste dese lovituri.
În aceste condiții, este surprinzător faptul că Real Madrid încă se află în cărți pentru obiectivele majore din această stagiune: campionatul și Champions League. Totuși, următoarele meciuri vor fi decisive pentru "los-blancos". Madrilenii au meci direct cu Atletico Madrid duminică, iar o înfrângere i-ar cam scoate din lupta pentru titlu, diferența dintre cele 2 echipe fiind deja de 5 puncte (Atletico are și un meci mai puțin disputat).
Ulterior, madrilenii vor juca cu Elche în La Liga, după care vine returul cu Atalanta din optimile Champions League, un alt meci peste care trupa lui Zidane este obligată să nu-l piardă pentru a nu-și compromite sezonul încă de pe acum.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004176.jpg
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17
Fotbal
Situația incredibilă în care a ajuns Barcelona, după cedarea lui Griezmann
01/09/2021 LA 07:05