Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, 42 de accidentări în acest sezon! Mariano Diaz, ultimul jucător ajuns la infirmerie

Nicu Savin

Publicat 04/03/2021 la 17:32 GMT+2

Real Madrid a avut un sezon de coșmar privind accidentările. Fotbaliștii lui Zidane au suferit în total 42 de accidentări care i-au scos din circuit pentru cel puțin un meci. Mariano Diaz este ultimul jucător care a devenit indisponibil.

Eden Hazard, Mariano Diaz- Inter-Real Madrid Champions League 2020-21

Credit imagine: Getty Images

Coșmarul lui Zidane privind jucătorii accidentați pare să nu se mai termine în acest sezon. Mariano Diaz a ieșit accidentat din meciul cu Real Sociedat și va lipsi în derby-ul cu Atletico Madrid, conform unui raport medical al clubului de pe Bernabeu.
Astfel, atacantul spaniol îngroașă rândul indisponibilor din lotul lui Zidane în această perioadă în care Realul are de jucat meciuri cruciale pentru acest sezon, atât în La Liga, cât și în Champions League. Carvajal, Hazard și Ramos vor lipsi în mod cert în returul cu Atalanta din optimile Champions League, iar situația lui Benzema și Valverde rămâne incertă.

Eden Hazard

Jucătorii lui Real Madrid au suferit în total 42 de accidentări de la începutul sezonului

Jurnaliștii de la Marca au făcut o statistică a accidentărilor din acest sezon de la campioana Spaniei, iar rezultatele sunt uimitoare. Nu mai puțin de 42 de accidentări au suferit în total elevii lui Zidane de la începutul stagiuni. Majoritatea dintre ele nu au fost foarte grave, dar densitatea acestora și-au lăsat ampremnta asupra echipei.
Eden Hazard este fără îndoială cel mai ghinionist madrilen la acest capitol, deoarece de fiecare dată când a revenit în echipă a suferit noi accidentări care l-au scos din circuit.
Evident, faptul că sezonul trecut s-a încheiat foarte târziu și calendarul supra-aglomerat din acest an competițional au condus la aceste dese lovituri.
În aceste condiții, este surprinzător faptul că Real Madrid încă se află în cărți pentru obiectivele majore din această stagiune: campionatul și Champions League. Totuși, următoarele meciuri vor fi decisive pentru "los-blancos". Madrilenii au meci direct cu Atletico Madrid duminică, iar o înfrângere i-ar cam scoate din lupta pentru titlu, diferența dintre cele 2 echipe fiind deja de 5 puncte (Atletico are și un meci mai puțin disputat).
Ulterior, madrilenii vor juca cu Elche în La Liga, după care vine returul cu Atalanta din optimile Champions League, un alt meci peste care trupa lui Zidane este obligată să nu-l piardă pentru a nu-și compromite sezonul încă de pe acum.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo