Coșmarul lui Zidane privind jucătorii accidentați pare să nu se mai termine în acest sezon. Mariano Diaz a ieșit accidentat din meciul cu Real Sociedat și va lipsi în derby-ul cu Atletico Madrid, conform unui raport medical al clubului de pe Bernabeu.
Astfel, atacantul spaniol îngroașă rândul indisponibilor din lotul lui Zidane în această perioadă în care Realul are de jucat meciuri cruciale pentru acest sezon, atât în La Liga, cât și în Champions League. Carvajal, Hazard și Ramos vor lipsi în mod cert în returul cu Atalanta din optimile Champions League, iar situația lui Benzema și Valverde rămâne incertă.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
24/01/2022 LA 05:21
https://i.eurosport.com/2021/02/03/2984367.jpg

Jucătorii lui Real Madrid au suferit în total 42 de accidentări de la începutul sezonului

Jurnaliștii de la Marca au făcut o statistică a accidentărilor din acest sezon de la campioana Spaniei, iar rezultatele sunt uimitoare. Nu mai puțin de 42 de accidentări au suferit în total elevii lui Zidane de la începutul stagiuni. Majoritatea dintre ele nu au fost foarte grave, dar densitatea acestora și-au lăsat ampremnta asupra echipei.
Eden Hazard este fără îndoială cel mai ghinionist madrilen la acest capitol, deoarece de fiecare dată când a revenit în echipă a suferit noi accidentări care l-au scos din circuit.
Evident, faptul că sezonul trecut s-a încheiat foarte târziu și calendarul supra-aglomerat din acest an competițional au condus la aceste dese lovituri.
În aceste condiții, este surprinzător faptul că Real Madrid încă se află în cărți pentru obiectivele majore din această stagiune: campionatul și Champions League. Totuși, următoarele meciuri vor fi decisive pentru "los-blancos". Madrilenii au meci direct cu Atletico Madrid duminică, iar o înfrângere i-ar cam scoate din lupta pentru titlu, diferența dintre cele 2 echipe fiind deja de 5 puncte (Atletico are și un meci mai puțin disputat).
Ulterior, madrilenii vor juca cu Elche în La Liga, după care vine returul cu Atalanta din optimile Champions League, un alt meci peste care trupa lui Zidane este obligată să nu-l piardă pentru a nu-și compromite sezonul încă de pe acum.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004176.jpg
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
18/01/2022 LA 05:17