Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Busquets, entuziasmat de prestația lui Aubameyang din meciul cu Valencia: "Este un cadou"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 21/02/2022 la 11:07 GMT+2

Barcelona a învins ieri cu scorul de 4-1 gruparea de pe Mestalla, meci în care Aubameyang și-a trecut numele pe tabela de marcaj de trei ori. Hat-trick-ul gabonezului a fost lăudat de Sergio Busquets, căpitanul catalanilor, care speră că atacantul va contribui în continuare la victoriile trupei blaugrana.

VALENCIA, SPAIN - FEBRUARY 20: Pierre-Emerick Aubameyang of FC Barcelona celebrates after scoring his team's first goal during the La Liga Santander match between Valencia CF and FC Barcelona at Estadio Mestalla on February 20, 2022 in Valencia, Spain. (P

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Aubameyang a marcat primul său gol în tricoul Barcelonei după o pasă incredibilă venită de la Jordi Alba, urmată de un șut la vinclu al africanului. Al doilea gol al atacantului a venit după o centrare a lui Gavi, care l-a găsit pe fostul jucător al lui Arsenal în fața porții. Golul ce a reprezentat a treia reușită pentru Aubameyang a fost unul bizar. Pedri a șutat de la distanță și a înscris, însă gabonezul a deviat mingea în momentul în care a încercat să se ferească. La finalul partidei, golul a fost trecut pe numele lui Aubameyang, care a reușit tripla. Victoria catalanilor i-a adus din nou pe un loc de Champions League, după ce Atletico Madrid reușise să o învingă pe Osasuna.
CITEȘTE ȘI:

Busquets, impresionat de Aubameyang

Sergio Busquets a vorbit pentru Movistar+ la finalul partidei despre jocul atacantului african:"Muncește foarte mult, a venit aici având nevoie de minute și acum le primește. Sper să ne ajute în felul ăsta pentru că e un jucător incredibil și avându-l în echipă după un transfer pe gratis este un cadou."
Gabonezul a vorbit și el despre jocul făcut și nu a ezitat să arunce o săgeată în echipa "liliecilor", pe care a întâlnit-o și în calitate de jucător al lui Arsenal:"Mă simt foarte fericit, dar cred că este meritul echipei, deoarece m-au primit de parcă joc aici de foarte mult timp, mă simt foarte bine, și cred că de asta am marcat astăzi. Ultima oară când am jucat aici am marcat un hat-trick cu Arsenal, deci putem spune că Mestalla este precum casa mea."
Aubameyang a devenit al patrulea jucător care reușește să marcheze în LaLiga, Premier League, Bundesliga și Ligue 1 în acest secol, după Michy Batshuayi, James Rodriguez și Stefan Jovetic, care și-a trecut numele de asemenea pe tabelele de marcaj și în Serie A.
Cele trei goluri marcate de gabonez contribuie la altă statistică interesantă. Barcelona a ajuns la 192 de hat-trick-uri în LaLiga, la o triplă distanță de rivala Real Madrid, ce ocupă primul loc în acest clasament inedit.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo