Ciudad Deportiva de Valdebebas a fost locul în care Marcelo s-a despărțit de clubul pentru care a evoluat timp de 16 ani. Singurul jucător adus de fostul președinte, Ramon Calderon, care se mai afla în actualul lot a avut parte de o despărțire emoționantă de Real Madrid. Printre lacrimi, apărătorul brazilian a vorbit despre ce a însemnat pentru el provocarea numită Real, dar în discursul său un loc aparte l-a ocupat Raul, legenda blanco.

Marcelo, mesaj de suflet pentru Raul, la despărțirea de Real Madrid

Fostul mare atacant l-a ajutat enorm pe Marcelo să se adapteze, dar și cu sfaturi legate de ce ar trebui să facă în teren și în afara lui. Într-un speech lacrimogen, omul care a adunat cele mai multe trofee în istoria Realului (25) i-a mulțumit legendarului număr 7.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
"Vreau să vă spun ceva, un lucru pe care nu l-am spus niciodată. Vreau să îi mulțumesc lui Raul, care a venit aici să mă susțină. M-ai ajutat foarte mult și nu voi uita niciodată că, atunci când s-a născut fiul meu, Enzo, mi-ai făcut un cadou. Mi-ai cumpărat foarte multe lucruri pentru puști și mi-ai dat o mulțime de sfaturi care m-au ajutat enorm. Tu și familia ta ați fost mereu lângă mine și nu voi uita niciodată aceste lucruri. Mi-am dorit întotdeauna să îți urmez exemplu, ai fost o adevărată sursă de inspirație, atât în teren, cât și în afara lui", a spus Marcelo, citat de Marca.
Pentru Marcelo urmează un nou capitol din carieră, la 34 de ani. Brazilianul a primit deja ofertă de la Fenerbahce, dar sunt și formații din țara natală care îl doresc. Cel mai probabil fundașul stânga va alege Turcia, unde șefii celei mai iubite echipe de pe Bosfor i-au pregătit un salariu uriaș.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17