Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cu lacrimi în ochi, Marcelo i-a trimis un mesaj special lui Raul: "E un lucru pe care nu l-am spus vreodată"

Cristian Mihală

Actualizat 14/06/2022 la 08:35 GMT+3

După 16 ani în care a îmbrăcat tricoul blanco al lui Real Madrid, căpitanul Marcelo a părăsit clubul de pe Bernabeu. În discursul de "adio", brazilianul i-a alocat un loc special legendarului Raul.

Marcelo saluta il Real Madrid e non trattiene l’emozione

Credit imagine: Eurosport

Ciudad Deportiva de Valdebebas a fost locul în care Marcelo s-a despărțit de clubul pentru care a evoluat timp de 16 ani. Singurul jucător adus de fostul președinte, Ramon Calderon, care se mai afla în actualul lot a avut parte de o despărțire emoționantă de Real Madrid. Printre lacrimi, apărătorul brazilian a vorbit despre ce a însemnat pentru el provocarea numită Real, dar în discursul său un loc aparte l-a ocupat Raul, legenda blanco.

Marcelo, mesaj de suflet pentru Raul, la despărțirea de Real Madrid

Fostul mare atacant l-a ajutat enorm pe Marcelo să se adapteze, dar și cu sfaturi legate de ce ar trebui să facă în teren și în afara lui. Într-un speech lacrimogen, omul care a adunat cele mai multe trofee în istoria Realului (25) i-a mulțumit legendarului număr 7.
"Vreau să vă spun ceva, un lucru pe care nu l-am spus niciodată. Vreau să îi mulțumesc lui Raul, care a venit aici să mă susțină. M-ai ajutat foarte mult și nu voi uita niciodată că, atunci când s-a născut fiul meu, Enzo, mi-ai făcut un cadou. Mi-ai cumpărat foarte multe lucruri pentru puști și mi-ai dat o mulțime de sfaturi care m-au ajutat enorm. Tu și familia ta ați fost mereu lângă mine și nu voi uita niciodată aceste lucruri. Mi-am dorit întotdeauna să îți urmez exemplu, ai fost o adevărată sursă de inspirație, atât în teren, cât și în afara lui", a spus Marcelo, citat de Marca.
Pentru Marcelo urmează un nou capitol din carieră, la 34 de ani. Brazilianul a primit deja ofertă de la Fenerbahce, dar sunt și formații din țara natală care îl doresc. Cel mai probabil fundașul stânga va alege Turcia, unde șefii celei mai iubite echipe de pe Bosfor i-au pregătit un salariu uriaș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo