Încă de pe vremea când evolua pentru Monaco, Mbappe l-a vrăjit pe Florentino Perez, care a văzut în acesta înlocuitorul perfect pentru Ronaldo, omul care a marcat decisiv o decadă uluitoare pentru Real Madrid.
Perez l-a pierdut pe Mbappe în favoarea lui PSG, jucătorul dorind la vremea respectivă să rămână în Franța, considerând că o mutare la cel mai mare club din lume e o greșeală, la o vârstă atât de fragedă.
Între timp, lucrurile păreau că s-au schimbat, în contextul în care oficialii formației de pe Bernabeu au făcut un marcaj strâns la super-atacantul lui PSG. Acesta a refuzat în nenumărate rânduri să semneze prelungirea cu formația din Hexagon și părea doar o formalitate sosirea lui la Madrid.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39

Kylian Mbappe,

"interzis" pe via

ță la Real Madrid

Ieri, însă, s-a luat decizia finală, ultima ofertă imbatabilă a lui PSG fiind una de nerefuzat. Deși conducerea lui Real a stat liniștită în tot acest timp, având cuvântul de onoare al lui Mbappe că acesta va semna cu "galacticii", acum s-a văzut în fața faptului împlinit. Mai mult, fiind 100% sigur că Kylian își va respecta promisiunea, Perez nu a intrat în negocierile pentru Haaland, alternativa firească în cazul în care această mutare s-ar fi blocat. Norvegianul a ajuns între timp la City, iar Real Madrid e într-o situație ingrată.
Perez a fost atât de supărat de modul în care Mbappe, un om în care a crezut total, s-a comportat cu Real Madrid încât a luat o decizie categorică. El le-a transmis celor din boardul "galacticilor" că niciodată în viitor nu va mai încerca să îl transfere pe francez, care l-a dezamăgit din punct de vedere uman. Ca atare, deși Mbappe a recunoscut în trecut că a visat în copilărie să îmbrace tricoul blanco, purtat de idolul său, Zidane, această mutare nu se va mai realiza. Nici acum, nici în viitor, dacă Florentino Perez își va respecta promisiunea.
Florentino Perez a fost printre primii care a aflat ieri, de la anturajul lui Mbappe, că acesta a acceptat, într-un final, oferta de prelungire a lui PSG. Președintele lui Real i-a comunicat acest lucru lui Ancelotii încă de ieri după-amiază, astfel că vestea s-a răspândit rapid în rândul fotbaliștilor campioanei Spaniei, înainte de partida cu Betis, scor 0-0.

Petrecere pentru Mbappe, în cinstea noului contract cu PSG

Anunțul oficial al semnării noului contract de către Mbappe va veni în această seară, după partida cu Metz, ultima din sezonul de Ligue 1.
Oficialii de pe Parc des Princes au pregătit deja o petrecere uriașă, în care se va celebra titlul cucerit, dar mai ales faptul că cel mai bun jucător din lume va continua în capitala Franței.
103 goluri în 114 meciuri are Mbappe la PSG. El va deveni de departe cel mai bine plătit jucător din lume, odată cu noul contract și i s-au oferit garanții că vor fi făcute transferuri astfel încât formația din capitala Franței să nu mai rateze cucerirea Champions League, cel mai mare obiectiv al vârfului de 23 de ani.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17