Kylian Mbappe își va face publică decizia cu privire la viitorul său în următoarele zile, așa cum el însuși a anunțat în presa franceză duminica trecută, după ce a participat la gala Uniunii Fotbaliștilor Profesioniști din Franța, unde i s-a acordat trofeul pentru Jucătorul sezonului în Ligue 1.
Deși fotbalistul părea foarte aproape de un transfer la Real Madrid, PSG i-a făcut în această săptămână o nouă ofertă, propunându-i un contract fabulos.
Se pare că această ultimă încercare a parizienilor de a-l deturna din drumul spre Spania a avut succes. Potrivit Eurosport Spania, Mbappe a refuzat oferta celor de la Real Madrid și a decis să semneze prelungirea contractuală cu PSG.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Conform unor surse apropiate lui Florentino Perez, fotbalistul de 23 de ani va încasa un bonus de 300 de milioane de euro, iar drepturile de imagine îi vor fi concesionate pe viață. În plus, atacantul va încasa un salariu de 100 de milioane de euro pe an, noua înțelegere urmând a fi valabilă 5 sezoane.
Citește și:

MARCA A ANUNȚAT ÎNGRIJORĂRILE DIN TABĂRA LUI REAL MADRID

Atacantul de 23 de ani era cu un picior pe Bernabeu, dar mutarea nu a mai părut atât de sigură în ultimele ore, deși dinspre Real au venit mereu mesaje liniștitoare, în contextul în care conducerea ajunsese de mult la un acord de principiu cu reprezentanții jucătorului.
Acum, însă, lucrurile s-au schimbat fundamental. Jurnaliștii de la Marca, ziar recunoscut pentru faptul că e extrem de apropiat de gruparea blanco, au anunțat că lui Mbappe i s-a oferit controlul complet asupra proiectului sportiv al lui PSG, inclusiv angajarea și concedierea antrenorilor.
Pe lângă această libertate, PSG i-a propus un salariu lunar prin care ar deveni cel mai bine plătit jucător din fotbal. Mai mult, francezul ar primi și un bonus uriaș la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță.
"Există o confuzie tot mai mare în birourile de pe Bernabeu", a anunțat Marca, prezentând care sunt în acest moment marele plusuri din ultima ofertă făcută de PSG.
"Între timp, atacantul, ca întotdeauna, a continuat să asculte ofertele lui PSG. Din Franța și mai ales din Doha, i s-a dat totul: de la salariul uriaș până la garanția că vocea lui va conta la orice nivel, în club. Vorbim de planificarea proiectului sportiv: Kylian vrea să câștige Liga Campionilor și, pentru asta, nu vede sensul ca Leonardo și Pochettino să continue", au notat jurnaliștii iberici.
De notat că L'Equipe a anunțat în ediția de joi că Mbappe va anunța duminică, la ora 12:00 după-amiaza, unde va evolua din sezonul viitor. Francezul așteaptă ultima partidă a lui PSG din campionat, cea de sâmbătă seară, cu Metz.
Ligue 1
Mbappe a dezvăluit care sunt obiectivele sale pentru sezonul 2022/23! "Ar fi ceva spectaculos"
24/06/2022 LA 12:12
Ligue 1
Reacții dure după afirmația lui Wenger: "Dacă Mbappe s-ar fi născut în Camerun, nu ar fi devenit"...
15/06/2022 LA 14:07