Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eurosport Spania a făcut marele anunț: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum nu a mai fost alta

Bianca Dumitru

Publicat 20/05/2022 la 13:25 GMT+3

Telenovela Mbappe a ajuns la final! Fotbalistul s-a decis să o refuze pe Real Madrid și să-și prelungească înțelegerea cu PSG, urmând a câștiga un salariu uriaș. Anunțul oficial din partea francezului va fi făcut la finalul acestei săptămâni.

Kylian Mbappé célèbre face à Lorient

Credit imagine: Imago

Kylian Mbappe își va face publică decizia cu privire la viitorul său în următoarele zile, așa cum el însuși a anunțat în presa franceză duminica trecută, după ce a participat la gala Uniunii Fotbaliștilor Profesioniști din Franța, unde i s-a acordat trofeul pentru Jucătorul sezonului în Ligue 1.
Deși fotbalistul părea foarte aproape de un transfer la Real Madrid, PSG i-a făcut în această săptămână o nouă ofertă, propunându-i un contract fabulos.
Se pare că această ultimă încercare a parizienilor de a-l deturna din drumul spre Spania a avut succes. Potrivit , Mbappe a refuzat oferta celor de la Real Madrid și a decis să semneze prelungirea contractuală cu PSG.
Conform unor surse apropiate lui Florentino Perez, fotbalistul de 23 de ani va încasa un bonus de 300 de milioane de euro, iar drepturile de imagine îi vor fi concesionate pe viață. În plus, atacantul va încasa un salariu de 100 de milioane de euro pe an, noua înțelegere urmând a fi valabilă 5 sezoane.
Citește și:

MARCA A ANUNȚAT ÎNGRIJORĂRILE DIN TABĂRA LUI REAL MADRID

Atacantul de 23 de ani era cu un picior pe Bernabeu, dar mutarea nu a mai părut atât de sigură în ultimele ore, deși dinspre Real au venit mereu mesaje liniștitoare, în contextul în care conducerea ajunsese de mult la un acord de principiu cu reprezentanții jucătorului.
Acum, însă, lucrurile s-au schimbat fundamental. Jurnaliștii de la Marca, ziar recunoscut pentru faptul că e extrem de apropiat de gruparea blanco, au anunțat că lui Mbappe i s-a oferit controlul complet asupra proiectului sportiv al lui PSG, inclusiv angajarea și concedierea antrenorilor.
Pe lângă această libertate, PSG i-a propus un salariu lunar prin care ar deveni cel mai bine plătit jucător din fotbal. Mai mult, francezul ar primi și un bonus uriaș la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță.
"Există o confuzie tot mai mare în birourile de pe Bernabeu", a anunțat Marca, prezentând care sunt în acest moment marele plusuri din ultima ofertă făcută de PSG.
"Între timp, atacantul, ca întotdeauna, a continuat să asculte ofertele lui PSG. Din Franța și mai ales din Doha, i s-a dat totul: de la salariul uriaș până la garanția că vocea lui va conta la orice nivel, în club. Vorbim de planificarea proiectului sportiv: Kylian vrea să câștige Liga Campionilor și, pentru asta, nu vede sensul ca Leonardo și Pochettino să continue", au notat jurnaliștii iberici.
De notat că L'Equipe a anunțat în ediția de joi că Mbappe va anunța duminică, la ora 12:00 după-amiaza, unde va evolua din sezonul viitor. Francezul așteaptă ultima partidă a lui PSG din campionat, cea de sâmbătă seară, cu Metz.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo