La 21 de ani, Haaland este deja unul dintre cei mai mari golgheteri din lume, iar Dortmund nu va putea să îl mai țină, mai ales că în contractul jucătorului există o clauză prin care poate fi transferat în vară pentru "doar" 75 de milioane de euro. O sumă mică, având în vedere prețurile pe care se fac transferurile în marile campionate, valoarea și vârsta jucătorului.
Chelsea, Manchester United și City l-au curtat în ultima perioadă pe vârful norvegian, dar acesta nu îi va călca pe urme tatălui său, care a evoluat în Premier League. Prezent pe Costa del Sol, acolo unde și-a petrecut Revelionul, Haaland a atras atenția unor fani ai fotbalului, care l-au "descusut" în legătură cu viitoarea destinație.
"Voi juca aici, în Spania". Așa a răspuns Erling Haaland unor fani din Marbella care l-au întrebat unde va evolua din vară, anunță ziarul spaniol As.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
ACUM 19 ORE
CITEȘTE ȘI:
BREAKING NEWS | JURGEN KLOPP VA LIPSI DE LA MARELE DERBY CHELSEA – LIVERPOOL

Haaland, între Barcelona și Real Madrid

Variantele sunt, evident, Barcelona și Real Madrid. Catalanii au făcut un mare obiectiv din vârful nordic, dar rămâne de văzut dacă vor putea să și vină cu o ofertă competitivă, în contextul în care Mino Raiola cere un salariu uriaș. Astfel, gruparea blaugrana nu trebuie să plătească doar cei 75 de milioane de euro aferenți transferului, dar și salariul uriaș pretins de impresarul fotbalistului.
Și Real Madrid e extrem de interesată de Haaland, dar se părea la un moment dat că acesta e doar soluția de rezervă, în contextul în care Mbappe nu va putea fi adus. În ultima perioadă, însă, presa din capitala Spaniei a scris tot mai des că această mutare nu ar depinde neapărat de francezul lui PSG, Florentino Perez visând la o pereche "galactică" în atac, care să îi ofere garanții Realului pentru următorul deceniu.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 19 ORE
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 21 ORE