Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland a dezvăluit, în prima zi a anului, unde se va transfera, din vară: "Voi juca aici"

Cristian Mihală

Publicat 01/01/2022 la 17:25 GMT+2

Erling Haaland le-a transmis unor fani care l-au surprins în scurta vacanță de Anul nou, petrecută în Spania, că va evolua în La Liga. Barcelona și Real Madrid se vor lupta în vară pentru semnătura norvegianului.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

La 21 de ani, Haaland este deja unul dintre cei mai mari golgheteri din lume, iar Dortmund nu va putea să îl mai țină, mai ales că în contractul jucătorului există o clauză prin care poate fi transferat în vară pentru "doar" 75 de milioane de euro. O sumă mică, având în vedere prețurile pe care se fac transferurile în marile campionate, valoarea și vârsta jucătorului.
Chelsea, Manchester United și City l-au curtat în ultima perioadă pe vârful norvegian, dar acesta nu îi va călca pe urme tatălui său, care a evoluat în Premier League. Prezent pe Costa del Sol, acolo unde și-a petrecut Revelionul, Haaland a atras atenția unor fani ai fotbalului, care l-au "descusut" în legătură cu viitoarea destinație.
"Voi juca aici, în Spania". Așa a răspuns Erling Haaland unor fani din Marbella care l-au întrebat unde va evolua din vară, anunță ziarul spaniol As.
CITEȘTE ȘI:

Haaland, între Barcelona și Real Madrid

Variantele sunt, evident, Barcelona și Real Madrid. Catalanii au făcut un mare obiectiv din vârful nordic, dar rămâne de văzut dacă vor putea să și vină cu o ofertă competitivă, în contextul în care Mino Raiola cere un salariu uriaș. Astfel, gruparea blaugrana nu trebuie să plătească doar cei 75 de milioane de euro aferenți transferului, dar și salariul uriaș pretins de impresarul fotbalistului.
Și Real Madrid e extrem de interesată de Haaland, dar se părea la un moment dat că acesta e doar soluția de rezervă, în contextul în care Mbappe nu va putea fi adus. În ultima perioadă, însă, presa din capitala Spaniei a scris tot mai des că această mutare nu ar depinde neapărat de francezul lui PSG, Florentino Perez visând la o pereche "galactică" în atac, care să îi ofere garanții Realului pentru următorul deceniu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo