Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

BREAKING NEWS | Jurgen Klopp va lipsi de la marele derby Chelsea – Liverpool

Andrei Nicolae

Actualizat 01/01/2022 la 16:26 GMT+2

Jurgen Klopp a returnat un rezultat suspectat pozitiv la testul COVID-19, are simptome ușoare înainte de meciul de duminică, astfel că se izolează acasă.

Jürgen Klopp vor dem Kracher gegen Champions-League-Sieger FC Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp va fi marea absență a echipei Liverpool, în derby-ul de duminicăpe Stamford Bridge, cu Chelsea (ora 18:30), meci transmis în direct pe Eurosport 1.
Managerul german a returnat un rezultat suspectat pozitiv la testul COVID-19, are simptome ușoare, astfel că se izoleazăacasă.Trupa de pe Anfield va fi condusă de pe banca tehnică de secundul lui, Pepijn Lijnders.
Toată echipa a fost testată, iar clubul nu a raportat cazuri pozitive în rândul jucătorilor, în plus față de cele trei confirmate de Klopp vineri.

Jurgen Klopp a primit rezultatul neașteptat de la "loteria" de azi

Recent, gruparea de Anfield a rămas fără Virgil van Dijk, Fabinho, Curtis Jones și Thiago Alcantara din cauza infectărilor. Între timp, primii doi au revenit în echipă și au evoluat miercuri, la Leicester, unde Liverpool a fost înfrântă cu 1-0.
"Avem trei cazuri noi de Covid în echipă și mai multe în staff-ul tehnic. Nu pot să spun cine a fost testat pozitiv pentru că mai trebuie să facem un PCR, dar veți vedea mâine pe foaia echipei, va fi clar", a declarat Jurgen Klopp.
Întrebat dacă Liverpool a cerut Premier League să amâne meciul cu Chelsea, managerul german a spus: "Nu încă. Nu am avut niciodată un astfel de focar adecvat încă, dar sunt din ce în ce mai multe cazuri, cu fiecare zi care trece mai există unul. Ne simțim ca la loterie dimineața, când aștepți rezultatele. În acest moment nu am cerut amânarea jocului, dar nu suntem siguri cum va arăta situația în câteva ore". Azi a venit rândul lui Klopp să aibă rezultatul pe care nu și-l dorea sub nicio formă.
Liverpool nu se poate baza sigur pe Thiago și Andy Robertson, ultimul fiind suspendat.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo