Superstarul francez al lui PSG intră în vara anului 2021 în ultimul sezon de contract în Ligue 1, iar Real Madrid va încerca fără doar și poate să-l aducă pe Bernabeu. Vârful din Hexagon este feblețea lui Perez, care nu a făcut vreun transfer vara trecută tocmai pentru a strânge bani pentru viitoarea mutare.
Cu 100 de goluri deja pentru PSG, Mbappe e la 22 de ani Campion Mondial și oferă soluție pentru atacul lui Real cel puțin un deceniu, la fel cum se întâmpla cu Ronaldo în urmă cu mai bine de un deceniu, când era transferat de la United.
Mbappe se află acum în patrulea său sezon la PSG și deși a câștigat toate trofeele interne posibile cu clubul parizian, ceea ce lipsește este trofeul UEFA Champions League. A fost aproape chiar anul acesta după ce PSG a disputat marea finală cu Bayern, însă francezii au pierdut cu 1-0 la Lisabona. Mbappe a refuzat până în prezent mai multe oferte de prelungire a contractului cu PSG, deși sumele puse în joc au fost extrem de tentante și se pare că vrea cu orice preț să ajungă pe Bernabeu.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 6 ORE

"Mbappe, gratis la Real Madrid?"

"Mbappe, gratis la Real? Perez lansează un plan nou scandalos", notează eurosport.co.uk, care citează El Chiringuito.
PSG a făcut o nouă ofertă pentru prelungirea contractului, fixându-i o clauză de reziliere "domestică", în speranța că vârful francez va accepta oferta, știind că ulterior poate pleca relativ ușor. Clauza de 150 de milioane de euro e una foarte mică pentru un fotbalist de vârsta și calitatea lui Kylian.
Totuși, El Chiringuito susține că Mbappe a refuzat și această propunere, la sugestia agentului său. Concret, acesta i-a transmis că, dacă va aștepta până în vara lui 2022, poate pleca gratis la Real Madrid, care i-ar oferi un salariu mult mai mare decât în condițiile în care "galacticii" ar oferi o sumă de transfer.
Nu e exclus ca acest plan să fie menit să îi forțeze mâna lui PSG, care să accepte să se despartă de starul său încă din vara acestui an, speriată că îl poate pierde ulterior pe atacant gratis. Pierderea unui jucător cu pedigreeul și cota lui Mbappe gratis ar fi o lovitură teribilă pentru PSG, astfel că oficialii parizieni analizează ce trebuie făcut în următoarele luni, astfel încât să scadă la minimum pierderile.
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
ACUM 14 ORE
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16