Visul lui Florentino Perez de mai bine de 3 ani, Kylian Mbappe s-a înțeles cu Real Madrid, anunță As. Francezul va sosi în vară pe Bernabeu, din postura de jucător liber de contract, deși PSG face toate eforturile să îl facă să se răzgândească.
Anunțul oficial ar putea fi făcut chiar la începutul săptămânii viitoare, atacantul francez dorind, din respect pentru actuala sa formație, ca sezonul să se încheie. PSG are șansa să devină în weekend pentru a 10-a oară campioana Franței (record egalat), astfel că după, restul de etape nemaiavând importanță, Real poate face marele anunț.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
ACUM 14 ORE

Rudiger și Tchouameni s-au înțeles cu Real Madrid

Dacă venirea lui Mbappe era previzibilă, vorbindu-se de această mutare de luni de zile, Florentino Perez construiește un nou "Real galactic", apărarea urmând a fi betonată cu Antonio Rudiger, unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume.
La finalul stagiunii trecut, formația blanco a rămas fără Sergio Ramos (plecat la PSG) și Varane (Manchester United), iar absența unui fundaș central de mare valoare s-a făcut simțită în numeroase rânduri. Acum, apărarea va fi întărită cu germanul Rudiger, care a jucat senzațional pentru Chelsea de când la echipă a fost numit Tuchel.
Neamțul e la final de contract cu gruparea de pe Stamford Bridge și a refuzat ofertele de prelungire. De el s-au mai interesat PSG, Bayern și Juventus, dar, potrivit As, a ales deja Real Madrid.
În fine, al treilea transfer al verii îl va avea ca subiect pe Aurelien Tchouameni, mijlocașul defensiv de 22 de ani al lui Monaco. Camavinga nu s-a ridicat încă la nivelul așteptărilor, iar Real are nevoie de un mijlocaș central de mare valoare. Urmărit de mulți granzi ai Europei, Tchouameni va sosi pe Bernabeu în schimbul unei sume de 40-50 milioane de euro.
Comparat de mulți cu Patrick Vieira, Tchouameni pare deja o certitudine: produs de Bordeuax, a sosit la Monaco în 2020 și de atunci a evoluat în peste 70 de partide. Constanța sa l-au adus în atenția selecționerului Didier Deschamps, astfel că tânărul mijlocaș a strâns deja 8 selecții pentru Franța, probabil cea mai puternică națională din lume.
Ligue 1
Mbappe și-ar putea anunța duminică viitorul! Presa franceză scrie că PSG se teme de ce e mai rău
IERI LA 10:42
Liga
Cum arată contractul pe care Real Madrid i l-a pregătit lui Mbappe! Ce înțelegere i-a propus în 2021
10/05/2022 LA 12:07