Ultimele luni au fost foarte complicate pentru starul argentinian. Sub conducerea lui Bartomeu, Barcelona a ajuns un club fără un proiect clar şi, conform unor specialişti, cu un viitor pe termen scurt incert. În acest context, Messi a dorit să plece la City, refuzând orice propunere de a-şi prelungi contractul scadent vara viitoare.
"Cetăţenii" sunt încă în cărţi pentru un transfer al lui Leo, dar în cărţi a intrat şi PSG. Totuşi, Victor Font, cel care e creditat cu cele mai mari şanse să devină noul preşedinte blaugrana după alegerile din primăvară, promite că Messi va rămâne pe Camp Nou până la finalul sezonului.
"Dacă voi deveni preşedintele Barcelonei, vă asigur că Messi va semna prelungirea. Sufăr când văd că există fani care se îndoiesc de el. Trebuie să ne gândim la ce ne-a oferit Leo şi să conştientizăm că, la un moment dat, nu îl vom mai vedea pe trenul nostru. Până acum nu a existat un proiect serios la club, dar vă spun sigur că Messi va crede în proiectul nostru şi va dori să rămână. El este în continuare cel mai bun din lume", a dezvăluit Font într-un interviu pentru El Iniestazo.
Cupa Mondială FIFA
Victoriile Argentinei de la Cupa Mondială, sărbătorite în fosta casă a lui Maradona
ACUM 17 ORE

Xavi, comparat cu Cruyff

Xavi este antrenorul pe care Victor Font îl va aduce pe banca formaţiei catalane, venirea fostului mijlocaş fiind un atu pentru ca Messi să prelungească (cei doi sunt foarte buni prieteni).
Deşi până în acest moment nu a demonstrat aproape nimic în meseria de antrenor, Font e convins că fostul mare internaţional spaniol va crea o echipă la fel de puternică precum cea a lui Cruyff, de la începutul anilor '90.
"Xavi este un atu unic pentru Barcelona, trebuie să ne gândim la mandatul lui pe termen lung. Revoluţia pe care Cruyff a făcut-o în ziua în care a preluat clubul o să o realizăm şi oi acum", a mai spus Font.
Cupa Mondială FIFA
Alertă în lotul Argentinei înainte de sferturile Cupei Mondiale! Un titular s-a accidentat
ACUM 18 ORE
Cupa Mondială FIFA
Edi Iordănescu a dezvăluit cu cine ține la Mondial! Selecționerul l-a taxat pe Cristiano Ronaldo
IERI LA 10:21