Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Morata s-a înțeles cu Barcelona pentru un contract valabil până în vara lui 2023

Cristian Mihală

Publicat 31/12/2021 la 12:53 GMT+2

Alvaro Morata a ajuns la un acord cu Barcelona, pentru un contract valabil până în vara lui 2023, anunță sport.es. Juventus e de acord cu mutarea, dar trebuie să găsească repede un înlocuitor.

Ausgerechnet Alvaro Morata gleicht gegen Barcelona aus.

Credit imagine: Imago

Posibilitatea ca Alvaro Morata să intre într-un club foarte select - doar neamțul Bernd Schuster și Miquel Soler au mai jucat la Real Madrid, Barcelona și Atletico - devine realitate. Sport.es anunță că gruparea catalană a ajuns la un acord cu vârful pentru un contract valabil până în vara anului viitor, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.
Juventus este de acord să renunțe la fotbalistul împrumutat de la Atletico Madrid (împrumutul expiră în vară), Allegri nevăzându-l o variantă de viitor (nu va activa clauza de transfer definitiv).
CITEȘTE ȘI:

O singură condiție ca Morata să se transfere la Barcelona

Totuși, înainte de a-și da acordul ca Morata să se întoarcă la Madrid (Atletico și Barcelona au ajuns la un numitor comun), "Bătrâna Doamnă" vrea să își asigure serviciile unui alt vârf. Ținta numărul unu pentru torinezi este Vlahovic, golgheterul Serie A de la Fiorentina, însă există și o variantă de backup: Mauro Icardi.
Ca atare, transferul lui Morata pe Camp Nou pare o formalitate, mai ales că Xavi a insistat enorm pentru el, după ce a înțeles că pista Haaland e una nerealistă.
Morata a crescut la Academia lui Atletico, iar la 16 ani a semnat cu Real Madrid. Între 2010 și 2014, Morata a câștigat un titlu cu Real și a adus trofeul Champions League pe Bernabeu după o finala nebună cu Atletico. După 2 ani la Juventus, Morata s-a întors la Real și a dat 20 de goluri în sezonul 2016-2017. Următorul club a fost Chelsea, dar spaniolul nu s-a adaptat în Premier League. Atletico l-a convins în 2018 să se întoarcă în La Liga. Cifrele sale au fost bune, dar a urmat încă un împrumut, la Juventus. Acum, la 29 de ani, Morata își dorește o nouă provocare, mai ales că în acest sezon a marcat doar 7 goluri pentru torinezi.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo