Adus pentru peste 100 de milioane de euro pe Stamford Bridge în vară, Lukaku nu a avut randamentul scontat, în contextul în care sezonul trecut fusese cel mai bun al carierei, marcând la foc automat pentru Inter.
Tuchel are o altă filosofie despre fotbal și nu construiește jocul în jurul vârfului de 28 de ani, iar acest lucru se vede în cifrele lui Lukaku. Ca atare, belgianul a dezvăluit că nu e fericit la Chelsea și a ținut să precizeze că își dorește din tot sufletul să revină în Serie A, la Inter, acolo unde a rămas o parte din inima sa.
CITEȘTE ȘI:
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
IERI LA 14:22
ATACAT DE HOȚI, JOAO CANCELO S-A LUPTAT PENTRU VIAȚA SA SUB PRIVIRILE IUBITEI ȘI FETIȚEI DE DOI ANI

Tuchel: "Nu îmi place ce a spus Lukaku"

Evident, această dorință nu se va traduce într-un transfer imediat, dar Chelsea a tolerat cu greu cuvintele lui Romelu, mai ales că a cheltuit pe acesta cea mai mare sumă din istoria grupării. Întrebat pe marginea spuselor lui Lukaku, Tuchel a admis că a fost deranjat, însă a precizat că el nu simte niciun moment că belgianul nu s-ar fi acomodat pe Stamford Bridge.
"Nu îmi place ce a spus pentru că aduce zgomot degeaba. Se creează o situație tensionată de care nu avem nevoie, pur și simplu nu ne ajută cu nimic aceste declarații. Pe de altă parte, nu ar trebui să facem un mare caz din ce a spus Lukaku, să nu privim mai departe de ce a zis. E foarte ușor să scoți declarația din context și să vii cu titluri de primă pagină. Poate că nu a vrut să spună ce a spus, ci doar să își exprime afecțiunea față de fanii lui Inter. Eu nu îl văd nefericit la antrenamente, dimpotrivă. Dacă e ceva, vom discuta în spatele ușilor închise. Dar vă spun, comportamentul pe care Romelu îl are la antrenamente, la Cobham, nu m-a făcut să cred vreo secundă că nu se simte bine aici. Vom discuta, însă, dar nu public. Să fiu cinstit, nu e o declarație care să îmi fi plăcut, normal", a spus Tuchel în conferința de presă de dinainte de partida cu Liverpool.
Chelsea își joacă duminică, în direct la Eurosport 1, de la ora 18:30, poate ultima șansă la titlu. O înfrângere contra lui Liverpool, în contextul în care City s-ar impune cu Arsenal, ar face ca diferența dintre "cetățeni" și trupa lui Tuchel să crească la 11 puncte.
Pentru duelul cu Jurgen Klopp, stafful tehnic al albaștrilor nu se va putea baza pe Reece James, care s-a accidentat cu Brighton. Și Thiago Silva a acuzat probleme la acel meci și e incert pentru confruntarea împotriva "cormoranilor".
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26
The Emirates FA Cup
Klopp, genial după victoria din finala FA Cup! "Am rămas fără unghii!" Care este starea lui Salah
14/05/2022 LA 21:06