După un an istoric, Inter a fost forțată să renunțe la doi dintre cei mai buni jucători (Hakimi, ajuns la PSG și Lukaku, care a luat drumul Premier League, pentru aproximativ 100 de milioane de euro). Conte, arhitectul titlului de anul trecut, a fost însă primul care a plecat, sesizând că nerazzurrii se confruntă cu probleme financiare și că oficialii nu mai pot susține proiectul promis.
Lukaku regretă plecarea de pe Giuseppe Meazza și le-a promis fanilor că se va întoarce în Serie A, pentru a îmbrăca din nou tricoul negru-albastru. Belgianul a lăsat de înțeles că nu a fost alegerea sa să se întoarcă la Chelsea, inima sa rămânând în Lombardia. Totuși, oferta a fost de nerefuzat, iar conducerea lui Inter l-a împins către această decizie.
"Acum este timpul potrivit pentru a-mi împărtăși sentimentele. Am spus mereu că am Inter în inimă: mă voi ÎNTOARCE la Inter, chiar sper acest lucru. Iubesc Italia și cred că acesta e momentul potrivit pentru a vorbi și a-i informa pe oameni despre ce s-a întâmplat", a dezvăluit Lukaku pentru Sky Sport.
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
ACUM 9 ORE
CITEȘTE ȘI:
ALEX SANDRO SE TRANSFERĂ ÎN PREMIER LEAGUE PENTRU A LUPTA LA TITLU. PREȚ DE "DUMPING" PENTRU BRAZILIAN

Lukaku: "Nu sunt fericit cu situația de la Chelsea"

În sezonul trecut, sub comanda lui Conte, la Inter, vârful de 28 de ani a avut prestații excepționale, care s-au tradus într-un titlu istoric pentru nerazzurri. Lukaku și-a ajutat cu 24 de goluri și 13 pase decisive să oprească supremația lui Juve, dar în actuala stagiune cifrele sale nu mai sunt nici pe departe atât de bune.
Odată sosit pe banca lui Spurs, Conte a dezvăluit că, din ce a văzut el, Tuchel nu are construită o tactică potrivită pentru a-l aduce pe Lukaku foarte des în fața porții, astfel încât să beneficieze la maximum de calitățile lui de golgheter. Lucru pe care Lukaku l-a confirmat, el recunoscând că nu se simte deloc bine în modulul folosit de Chelsea.
"Fizic sunt bine, dar nu sunt fericit cu situația de la Chelsea. Tuchel a ales să joace în alt sistem, dar nu mă voi da bătut, voi fi profesionist. Nu sunt fericit cu ce se întâmplă, dar voi fi profesionist, nu mă pot da bătut acum", a mai spus vârful belgian.
7 goluri și 2 pase decisive are Lukaku pentru Chelsea, în acest sezon, în toate competițiile, mult sub ceea ce reușise în același moment al sezonului, în Italia, stagiunea trecută.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40