Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alex Sandro se transferă în Premier League pentru a lupta la titlu. Preț de "dumping" pentru brazilian

Cristian Mihală

Publicat 30/12/2021 la 19:45 GMT+2

Juventus l-a pus pe lista de transferuri pe Alex Sandro, fundașul stânga brazilian. Cel mai probabil, acesta va ajunge la Chelsea, unde Tuchel are nevoie de înlocuitor pentru Ben Chilwell.

Reece James, Alex Sandro, Chelsea-Juventus, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Ben Chilwell s-a accidentat în noiembrie în partida din Champions League câștigată în fața lui Juventus, iar urmările sunt drastice pentru fundașul lui Thomas Tuchel. Englezul va lipsi restul sezonului de pe teren, ceea ce înseamnă că Chelsea este forțată să caute o soluție de avarie, pentru a nu dezechilibra calitatea echipei.
S-a încercat "recuperarea" lui Emerson Palmieri, care este împrumutat la Lyon, dar francezii nu doresc să îl cedeze pe brazilian înainte de exprirarea contractului, în iunie 2022. Cum Marcos Alonso nu poate duce ritmul din Premier League și nici nu este printre favoriții lui Tuchel, Chelsea e într-o cursă contra-cronometru pentru găsirea unui fundaș stânga.
CITEȘTE ȘI:

Alex Sandro, spre Chelsea

Salvarea va veni din Italia, acolo unde Juventus l-a pus pe lista de transferuri pe Alex Sandro. În vârstă de 30 de ani, fundașul brazilian mai are contract până în 2023 cu "Bătrâna Doamnă", iar piemontezii doresc să obțină bani pe el, pentru a nu îl pierde ulterior gratis. Ca atare, suma pe care o pretind e una modică - 15 milioane de euro -, extrem de mică pentru un fotbalist cu asemenea pedigree.
Max Allegri nu e deloc mulțumit de prestațiile lui Alex Sandro din acest sezon și le-a transmis oficialilor că ar fi cel mai bine să fie pus pe lista de transferuri, fără a i se face o ofertă de prelungire. Din câte se pare, brazilianul oricum nu ar fi dorit un nou contract cu torinezii, fiind tentat de o nouă provocare.
Adus în 2015 la Torino, contra a 26 de milioane de euro, Alex Sandro a devenit unul dintre cei mai buni fundași stânga din Italia, reușind să aducă un plus ofensiv deosebit. A marcat 13 goluri pentru Juve, reușind 30 de pase decisive, în toate competițiile.
Dacă Tuchel va reuși să îi dea strălucirea din stagiunile anterioare, Alex Sandro ar putea fi un mare plus pentru Chelsea în acest sezon, mai ales că "albaștrii" vor cheltui foarte puțin pentru aducerea lui pe Stamford Bridge.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo