Ben Chilwell s-a accidentat în noiembrie în partida din Champions League câștigată în fața lui Juventus, iar urmările sunt drastice pentru fundașul lui Thomas Tuchel. Englezul va lipsi restul sezonului de pe teren, ceea ce înseamnă că Chelsea este forțată să caute o soluție de avarie, pentru a nu dezechilibra calitatea echipei.
S-a încercat "recuperarea" lui Emerson Palmieri, care este împrumutat la Lyon, dar francezii nu doresc să îl cedeze pe brazilian înainte de exprirarea contractului, în iunie 2022. Cum Marcos Alonso nu poate duce ritmul din Premier League și nici nu este printre favoriții lui Tuchel, Chelsea e într-o cursă contra-cronometru pentru găsirea unui fundaș stânga.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 7 ORE
BRAIMA FATI, FRATELE LUI ANSU, A AJUNS DE LA FC BARCELONA LA BIGGLESWADE, ÎN LIGA A NOUA DIN ANGLIA

Alex Sandro, spre Chelsea

Salvarea va veni din Italia, acolo unde Juventus l-a pus pe lista de transferuri pe Alex Sandro. În vârstă de 30 de ani, fundașul brazilian mai are contract până în 2023 cu "Bătrâna Doamnă", iar piemontezii doresc să obțină bani pe el, pentru a nu îl pierde ulterior gratis. Ca atare, suma pe care o pretind e una modică - 15 milioane de euro -, extrem de mică pentru un fotbalist cu asemenea pedigree.
Max Allegri nu e deloc mulțumit de prestațiile lui Alex Sandro din acest sezon și le-a transmis oficialilor că ar fi cel mai bine să fie pus pe lista de transferuri, fără a i se face o ofertă de prelungire. Din câte se pare, brazilianul oricum nu ar fi dorit un nou contract cu torinezii, fiind tentat de o nouă provocare.
Adus în 2015 la Torino, contra a 26 de milioane de euro, Alex Sandro a devenit unul dintre cei mai buni fundași stânga din Italia, reușind să aducă un plus ofensiv deosebit. A marcat 13 goluri pentru Juve, reușind 30 de pase decisive, în toate competițiile.
Dacă Tuchel va reuși să îi dea strălucirea din stagiunile anterioare, Alex Sandro ar putea fi un mare plus pentru Chelsea în acest sezon, mai ales că "albaștrii" vor cheltui foarte puțin pentru aducerea lui pe Stamford Bridge.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM O ZI
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
IERI LA 16:55