Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Osasuna - Barcelona 0-2. Messi a reușit un dublu-assist! Catalanii, la 2 puncte de liderul Atletico

Cosmin Cioboata

Publicat 07/03/2021 la 00:02 GMT+2

Barcelona continuă seria excelentă din campionat. Catalanii s-au impus pe terenul celor de la Osasuna, scor 2-0, în etapa a 26-a din La Liga. Lionel Messi a fost din nou providențial, reușind un dublu-assist.

Barcelona's Spanish defender Jordi Alba (L) celebrates with Barcelona's French midfielder Antoine Griezmann after scoring during the Spanish League football match between CA Osasuna and FC Barcelona at El Sadar stadium in Pamplona on March 6, 2021.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a câștigat duelul cu Osasuna, scor 2-0, și a ajuns la 15 meciuri fără înfrângere în La Liga. Catalanii au obținut o victorie importantă în runda cu numărul 25 din campionatul Spaniei, cu 4 zile înaintea super-duelului cu PSG, din returul optimilor UEFA Champions League.
Messi a fost din nou decisiv la formația pregătită de Ronald Koeman. Căpitanul Barcei l-a lansat cu o pasă minunată pe Jordi Alba, iar fundașul catalanilor a finalizat cu un șut violent, sub bara transversală.
Alba a ajuns la 5 goluri înscrise în stagiunea curentă din La Liga și și-a egalat cel mai bun parcurs din urmă cu 8 ani, în sezonul său de debut la Barcelona.

Osasuna - Barcelona 0-2. Messi a reușit un dublu-assist. Catalanii, la 2 puncte de liderul Atletico Madrid

Tot Messi a pasat decisiv în minutul 82, la golul marcat de puștiul Ilaix Moriba (18 ani). Mijlocașul spaniol, introdus în minutul 67, a expediat un șut splendid, de la marginea careului, în vinclul porții.
A fost primul gol marcat de Moriba pentru Barca, în cea de-a 5-a apariție la prima echipă a catalanilor.
În actualul sezon din La Liga, Messi a contribuit la 25 de goluri: 19 goluri înscrise și 6 assist-uri.
În urma rezultatului din această seară, Barcelona s-a apropiat la numai 2 puncte de liderul Atletico Madrid, care are însă 2 meciuri în minus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo