Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primele declarații ale lui Koeman după plecarea lui Messi de la Barcelona! "Suntem încântați de cum arată echipa"

Bianca Dumitru

Publicat 09/08/2021 la 09:36 GMT+3

Lionel Messi și-au luat duminică rămas bun de la Barcelona. După plecarea argentinianului, echipa a disputat meciul cu Juventus pentru trofeul Gamper, iar Ronald Koeman le-a vorbit fanilor prezenți în tribunele stadionului Johan Cruyff.

Koeman, durante su discurso en el Gamper.

Credit imagine: Getty Images

Ronald Koeman a oferit primele declarații după despărțirea lui Messi de Barcelona. Antrenorul a vorbit în fața fanilor prezenți pe stadionul Johan Cruyff cu ocazia partidei cu Juventus pentru trofeul Gamper.
Olandezul a lăudat prima echipă a Barcelonei și le-a promis suporterilor că toți vor munci foarte mult în noul sezon. Koeman a declarat și că promovarea jucătorilor tineri continuă să fie esența clubului blaugrana și s-a arătat optimist privind viitorul echipei sale.
"Suntem bucuroși să vă vedem aici. Sperăm că vom umple din nou și Camp Nou în noul sezon. A fost foarte greu să jucăm fără spectatori anul trecut. În ciuda plecării lui Leo Messi, suntem foarte încântați înaintea acestui nou sezon, pentru echipă, pentru transferurile realizate și pentru jucătorii tineri, care vor fi întotdeauna viitorul al acestui mare club.
Suntem convinși că vă vom oferi multe bucurii, dar cu sacrificiu și muncă. Știm ce reprezintă acest club", a punctat Ronald Koeman.

Victorie clară în primul meci după plecarea lui Messi

Barcelona a arătat foarte bine în prima partidă după despărțirea de Lionel Messi. Catalanii au învins Juventus cu scorul de 3-0 într-un joc pentru trofeul Joan Gramper. Memphis Depay, Braithwaite și Puig au fost marcatorii celor trei goluri, în timp ce Juventus a fost periculoasă doar în finalul primei părți, prin Alvaro Morata și Cristiano Ronaldo.
Viața fără Messi nu va fi ușoară, dar catalanii au dat semne pentru a crede că pot fi competitivi, înaintea unui sezon în care La Liga debutează la finalul acestei săptămâni.
În prima etapă din stagiunea 2021/22 a La Liga, Barcelona va juca pe teren propriu în compania celor de la Real Sociedad. În august, catalanii îi vor mai întâlni pe cei de la Athletic Bilbao și Getafe.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo