Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primire emoționantă la Villarreal pentru românul care în 2019 a dat probe la Barcelona

Ion Alexandru

Actualizat 30/01/2021 la 08:34 GMT+2

Andrei Rațiu a revenit la Villarreal după ce a jucat în Olanda, la ADO Den Haag, sub formă de împrumut. Clubul spaniol a vut să-i arate cât de mult îl apreciază.

Andrei Rațiu

Credit imagine: Getty Images

Rațiu a jucat 12 partide în Olanda și ar fi trebuit să se întoarcă la Villarreal la finalul sezonului. Unai Emery a decis, însă, că este nevoie de fundașul român și Rațiu a a revenit la Villarreal.
"A sosit la Villarreal când era copil, a stat un deceniu la Cantera Grogueta și acum revine la Submarin. Aici e casa ta, Andrei!", a scris Villarreal pe Twitter.

Rațiu ar putea reveni pe teren cu Real Sociedad

Rațiu a fost readus la Villarreal pentru că echipa are probleme în partea dreapta a defensivei. Obligat să jaoce cu mijlocașul Ruben Pena în acea poziție, Unai Emery a decis ca Rațiu să se întoarcă. Villarreal este pe locul 5 în La Liga, la doar 2 puncte de zona Champions League. Chiar azi, Villarreal va juca împotriva lui Real Sociedad.
Andrei Rațiu s-a născut la Aiud, dar a emigart cu familie în Spania când avea 6 ani. Rațiu a crescut la Villarreal încă din 2010. După evoluții bune la nivel de juniori, fundașul a fost dorit de Real Madrid, iar în 2019 a fost în probe la Barcelona.
Rațiu are 3 selecții la naționala de tineret a României, ultima în 2019.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo