Barcelona intră de la miezul nopţii într-o nouă eră, chiar dacă va fi vorba doar de o scurtă perioadă, până când Messi va fi semnat noul contract. Cert e că de pe 1 iulie, argentinianul devine liber de contract şi sunt şanse mici ca el să îşi pună azi semnătura pe o nouă înţelegere.
Situaţia nu e încă una alarmantă, dinspre oficialii Barcelonei venind informaţii potrivit cărora negocierile sunt pe ultima sută de metri. Dar fără îndoială că fanii nu vor sta foarte liniştiţi, ştiind că cel mai important jucător din istoria formaţiei favorite nu mai este sub contract cu gruparea de pe Camp Nou.

Barcelona are încredere că Messi prelungeşte

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 19 ORE
Ca atare, jurnaliştii au sosit la sediul clubului blaugrana în această după-amiază, sperând că vor obţine informaţii de la noul preşedintel. Joan Laporta nu a dorit să stea de vorbă cu ziariştii, dar le-a transmis un mesaj: "Calm".
Imediat, presa spaniolă a făcut trimitere la reacţia lui Florentino Perez, care a folosit acelaşi cuvânt când a fost întrebat despre transferul lui Mbappe la Real. În acest moment, mutarea nu mai e de actualitate, francezul fiind foarte aproape să semneze prelungirea cu PSG.
În ceea ce îl priveşte pe Messi - care e la Copa America, calificat în sferturi -, lucrurile par să urmeze calea dorită de fanii catalanilor. Sud-americanul va mai rămâne pe Camp Nou încă doi ani, urmând a semna în următoarele zile. Până atunci, însă, neliniştea e firească, în condiţiile în care unul dintre cei mai buni jucători din istorie rămâne liber de contract.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 20 ORE
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
IERI LA 10:14