Modric va împlini în curând 36 de ani, iar croatul a arătat în acest sezon că nu mai e la nivelul de anii trecuți. În plus, chiar dacă uneori reușește meciuri foarte bune, e greu să ducă ritmul partidelor din 3 în 3 zile. Ca atare, Real Madrid îi caută un înlocuitor, iar Houssem Aouar este varianta ideală.
"Nu am nicio îndoială despre acest jucător, este un fotbalist grozav. Poate într-o zi ar putea juca la Real Madrid", spunea Zidane în toamna anului trecut.
S-a discutat despre posibilitatea ca Pogba să ajungă pe Bernabeu, dar francezul lui United e prea scump, în contextul în care foarte probabil se va încerca și achiziționarea lui Mbappe. Ca atare, Florentino Perez s-a reorientat către Houssem Aouar, iar părțile sunt foarte aproape să bată palma.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27

Aouar va costa doar 30 de milioane de euro

Cotat la 50 de milioane de euro, mijlocașul cu origini algeriene are marele avantaj al vârstei, comparativ cu Pogba (are doar 22 de ani). În plus, e un "arhitect" mai bun al fazelor de atac și apare mai des la finalizare. Spre deosebire de jucătorul lui United, Aouar poate evolua și în flancul stâng, în caz de nevoie, fiind un fotbalist polivalent. Dar, avantajul cel mai mare e legat de suma de transfer. Lyon e pe 4 în Ligue 1 și va rata sigur Champions League, dacă Monaco nu se încurcă în ultimele două etape. Ca atare, oficialii francezi sunt conștienți că trebuie să facă urgent rost de bani și, potrivit L'Equipe, i-au cerut Realului doar 30 de milioane de euro.
Prețul scăzut nu e doar apanajul situației financiare, ci e legat și de dorința lui Aouar de a pleca. După sezonul impresionat de Champions League făcut anul trecut, Aouar a devenit țintă pentru mulți granzi ai Europei (Juventus a fost extrem de insistentă), dar Lyon a reușit să îl păstreze. Cu promisiunea față de jucător că în 2021 îi va facilita o mutare la un club mare. Ca atare, acum îi va fi greu lui Lyon să îl mai țină un an, fotbalistul dorind să facă un pas în față în carieră.
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Liga
Care a fost prioritatea lui Ancelotti în meciul cu Atletico Madrid: "Am vrut să evităm problemele"
09/05/2022 LA 07:03