Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba vrea să ajungă la Real Madrid după anunțul șoc al lui Mino Raiola

Vlad Dumitrescu

Actualizat 08/12/2020 la 08:58 GMT+2

Paul Pogba o va părăsi pe Manchester United iar francezul vrea să ajungă la Real Madrid.

Paul Pogba, Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Conform surselor Eurosport UK, Paul Pogba nu mai are răbdare cu proiectul de la Manchester United și va încerca să se transfere la Real Madrid, pentru a-și revitaliza cariera. Francezul și-a dorit din totdeauna să joace la Real Madrid așa că această oporunitate va fi analizată acum. În vară, Pogba a declarat că este visul său să joace pentru echipa spaniolă.
Pogba va împlini 28 de ani în acest sezon iar sursele Eurosport au informat că francezul vrea să plece pentru a nu își irosi următorii ani din carieră. Pentru Pogba, este de neconceput să nu mai câștige încă un trofeu intern și a devenit din ce în ce mai nemulțumit de faptul că nu a câștigat până acum UEFA Champions League.
Zinedine Zidane este un mare admirator al lui Pogba și ar fi informat conducerea lui Real Madrid atunci când a revenit că francezul reprezintă transferul său de vis.

PAUL POGBA VA PLECA DE LA MANCHESTER UNITED

Perioada petrecută de Paul Pogba la Manchester United ”s-a încheiat”, a declarat agentul său, Mino Raiola, într-un interviu acordat celor de la Tutttosport.
Raiola a afirmat: ”Pot să spun că totul s-a încheiat pentru Paul Pogba la Manchester United”.
Anunțul lui Mino Raiola vine într-un moment extrem de bizar. Zvonurile privind plecarea lui Pogba de pe Old Trafford există de ani buni, însă faptul că Raiola a ales să facă acest anunț chiar înaintea meciului de la RB Leipzig, decisiv pentru calificarea din grupele UEFA Champions League, va stârni cu siguranță reacții negative.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo