Conform surselor Eurosport UK, Paul Pogba nu mai are răbdare cu proiectul de la Manchester United și va încerca să se transfere la Real Madrid, pentru a-și revitaliza cariera. Francezul și-a dorit din totdeauna să joace la Real Madrid așa că această oporunitate va fi analizată acum. În vară, Pogba a declarat că este visul său să joace pentru echipa spaniolă.
Pogba va împlini 28 de ani în acest sezon iar sursele Eurosport au informat că francezul vrea să plece pentru a nu își irosi următorii ani din carieră. Pentru Pogba, este de neconceput să nu mai câștige încă un trofeu intern și a devenit din ce în ce mai nemulțumit de faptul că nu a câștigat până acum UEFA Champions League.
Zinedine Zidane este un mare admirator al lui Pogba și ar fi informat conducerea lui Real Madrid atunci când a revenit că francezul reprezintă transferul său de vis.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

PAUL POGBA VA PLECA DE LA MANCHESTER UNITED

Perioada petrecută de Paul Pogba la Manchester United ”s-a încheiat”, a declarat agentul său, Mino Raiola, într-un interviu acordat celor de la Tutttosport.
Raiola a afirmat: ”Pot să spun că totul s-a încheiat pentru Paul Pogba la Manchester United”.
Anunțul lui Mino Raiola vine într-un moment extrem de bizar. Zvonurile privind plecarea lui Pogba de pe Old Trafford există de ani buni, însă faptul că Raiola a ales să facă acest anunț chiar înaintea meciului de la RB Leipzig, decisiv pentru calificarea din grupele UEFA Champions League, va stârni cu siguranță reacții negative.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52