Perioada petrecută de Paul Pogba la Manchester United ”s-a încheiat”, a declarat agentul său, Mino Raiola, într-un interviu acordat celor de la Tutttosport.
Raiola a afirmat: ”Pot să spun că totul s-a încheiat pentru Paul Pogba la Manchester United”.
De când a ajuns la Manchester United, în repetate rânduri evoluțiile lui Pogba nu s-au ridicat la așteptările fanilor, deși francezul este fără îndoială unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lotul diavolilor. În paralel, Pogba a jucat excelent la naționala Franței și a fost printre jucătorii care au pus serios umărul la câștigarea Campionatului Mondial din 2018.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
IERI LA 09:11
Anunțul lui Mino Raiola vine într-un moment extrem de bizar. Zvonurile privind plecarea lui Pogba de pe Old Trafford există de ani buni, însă faptul că Raiola a ales să facă acest anunț chiar înaintea meciului de la RB Leipzig, decisiv pentru calificarea din grupele UEFA Champions League, va stârni cu siguranță reacții negative.

Paul Pogba va pleca de la Manchester United

Actualul contract al lui Paul Pogba cu Manchester United expiră pe 30 iunie 2022. Francezul nu s-a regăsit sub comanda lui Mourinho, însă părea să-și fi găsit cea mai bună formă odată cu sosirea lui Solskjaer.
În primul sezon cu Solskjaer pe banca diavolilor, Pogba a reușit 30 de tackling-uri (Van Dijk are 28), 60 de driblinguri (Mane are 51), a recuperat posesia de 218 ori (Fernandinho de 162 de ori), a lovit cu capul mingea de 120 de ori (Kane de 117 ori), a creat 55 de ocazii (Sane are 40) și a câștigat 234 de dueluri (Kante a câștigat 146).
Interviul complet oferit de Raiola celor de la Tuttosport va fi publicat marți.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05