Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stoichkov face praf o super-vedetă a Barcelonei: "Când joacă el, echipa e în "10". Ce caută aici?"

Cristian Mihală

Publicat 12/03/2021 la 09:00 GMT+2

Hristo Stoichkov s-a lansat într-un atac extrem de dur asupra lui Antoine Griezmann, pe care nu îl vede suficient de bun pentru primul "11" al Barcelonei. Legenda catalanilor îi cere lui Laporta să îl vândă pe francez pentru a întări echipa.

Messi - Busquets - Rakitic - Griezmann / Mercato Buzz

Credit imagine: Eurosport

Transferat în 2019 de la Atletico Madrid pentru 120 de milioane de euro, atacantul din Hexagon a avut un prim sezon modest. Totuși, în actuala stagiune a părut în multe momente că începe să se integreze, iar prestațiile sale au fost ceva mai bune. Insuficiente pentru Stoichkov, care are o opinie extrem de controversată în legătură cu sportivul din Hexagon.

Griezmann, în capul listei de plecări de la Barcelona

Declarațiile bulgarului vin într-un moment în care noul președinte, Joan Laporta, trebuie să tragă linie pentru a ști cum poate întări echipa pentru sezonul viitor. Concret, prelungirea contractului lui Messi (un salariu competitiv pentru acesta) depinde de plecările de pe Camp Nou, clubul fiind într-o situație complicată din punct de vedere financiar. În egală măsură, noile achiziții vor putea fi făcute doar dacă gruparea blaugrana vinde jucători. În consecință, Griezmann și Dembele - fotbaliști cu o cotă bună, dar care nu sunt inamovibili în primul "11" al lui Koeman - sunt în capul listei de plecări.
"Când Griezmann este pe teren, Barça joacă cu zece jucători. Dacă vor să facă ceva pe termen lung, trebuie să-l vândă. Trincao și Braithwaite trebuie să rămână în echipă. Ce caută Griezmann aici?", a spus Hristo Stoichkov, citat de As.
Hristo Stoichkov a evoluat în două rânduri pentru Barcelona (1990-1995 și 1996-1998). Cu el în echipă, catalanii au câștigat 5 titluri, o Ligă a Campionilor și o Cupă a Cupelor, printre altele. "Balon de Aur" în 1994, bulgarul și-a dus naționala până în finala mică a Campionatului Mondial, pe care a câștigat-o în fața Suediei.
6 goluri și 6 assisturi are Griezmann în acest sezon de La Liga pentru Barcelona. În stagiunea trecută, el a reușit 9 goluri și 4 pase decisive, în 35 de meciuri jucate în campionat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo