Transferat în 2019 de la Atletico Madrid pentru 120 de milioane de euro, atacantul din Hexagon a avut un prim sezon modest. Totuși, în actuala stagiune a părut în multe momente că începe să se integreze, iar prestațiile sale au fost ceva mai bune. Insuficiente pentru Stoichkov, care are o opinie extrem de controversată în legătură cu sportivul din Hexagon.

Griezmann, în capul listei de plecări de la Barcelona

Declarațiile bulgarului vin într-un moment în care noul președinte, Joan Laporta, trebuie să tragă linie pentru a ști cum poate întări echipa pentru sezonul viitor. Concret, prelungirea contractului lui Messi (un salariu competitiv pentru acesta) depinde de plecările de pe Camp Nou, clubul fiind într-o situație complicată din punct de vedere financiar. În egală măsură, noile achiziții vor putea fi făcute doar dacă gruparea blaugrana vinde jucători. În consecință, Griezmann și Dembele - fotbaliști cu o cotă bună, dar care nu sunt inamovibili în primul "11" al lui Koeman - sunt în capul listei de plecări.
Fotbal
De 19 ani căuta Galatasaray "un Moruțan". Românul i-a dat gata pe turci: "Câți pot face asta?"
ACUM 10 ORE
"Când Griezmann este pe teren, Barça joacă cu zece jucători. Dacă vor să facă ceva pe termen lung, trebuie să-l vândă. Trincao și Braithwaite trebuie să rămână în echipă. Ce caută Griezmann aici?", a spus Hristo Stoichkov, citat de As.
Hristo Stoichkov a evoluat în două rânduri pentru Barcelona (1990-1995 și 1996-1998). Cu el în echipă, catalanii au câștigat 5 titluri, o Ligă a Campionilor și o Cupă a Cupelor, printre altele. "Balon de Aur" în 1994, bulgarul și-a dus naționala până în finala mică a Campionatului Mondial, pe care a câștigat-o în fața Suediei.
6 goluri și 6 assisturi are Griezmann în acest sezon de La Liga pentru Barcelona. În stagiunea trecută, el a reușit 9 goluri și 4 pase decisive, în 35 de meciuri jucate în campionat.
Fotbal
Henry a jucat lângă Messi, Ronaldinho sau Zidane, dar l-a ales pe altul cel mai valoros coechipier
ACUM 12 ORE
Liga
Cele trei oferte pe care Ansu Fati le-a refuzat pentru a rămâne la Barcelona! Unde era dorit
IERI LA 16:34