Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză uriaşă: Griezmann nu mai rămâne la Atletico Madrid. Super-transferul pregătit

Cristian Mihală

Actualizat 02/01/2022 la 06:51 GMT+2

Antoine Griezmann ar putea schimba din nou echipa, în 2022. Atletico Madrid nu e convinsă de oportunitatea transferului, iar Barcelona nu o va forţa să îşi respecte clauza din împrumutul francezului, pentru că pe urmele vârfului se află şi Tottenham.

Antoine Griezmann, radieux après la victoire de l'Atlético Madrid à Porto

Credit imagine: Getty Images

Odată cu venirea lui Antonio Conte la Spurs, formaţia londoneză e de aşteptat să redevină o candidată la TOP 4 în cel mai puternic campionat din lume. Totuşi, tehnicianul italian a dezvăluit că acest lucru s-ar putea să nu se întâmple nici stagiunea viitoare. Cu toate astea, când a sosit în capitala Angliei, lui Conte i s-au oferit garanţii clare că va întări echipa.
În această lună se vorbeşte despre transferul lui Coutinho, iar pentru la vară ar putea urma un alt transfer de la Barcelona: Antoine Griezmann. Mai multe publicaţii spaniole, printre care şi Fichajes, notează că francezul ar putea face obiectivul unei mutări în vară.
CITEŞTE ŞI:

Atletico e obligată să îl transfere, dar Barcelona nu o va forţa

În vară, Griezmann s-a întors la Atletico, sub formă de împrumut pe un an, trupa lui Simeone având obligativitatea unui transfer definitiv, în schimbul a 40 de milioane de euro.
Simeone nu e încă foarte convins de utilitatea acestei mutări şi, din câte se pare, Barcelona nu va "bate cu pumnul în masă" astfel încât formaţia rojiblanco să îşi respecte angajamentul. Asta pentru că a aflat de interesul lui Spurs, care pare dispusă să ofere o sumă mai mare în schimbul francezului. Laporta va avea astfel ocazia să recupereze aproximativ 40% din prețul plătit de catalani în 2019 pentru francez, 120 de milioane de euro.
În acest sezon pe Wanda Metropolitano, Griezmann, în prezent accidentat, nu a jucat tocmai slab. Are 7 goluri şi 3 assisturi, fiind decisiv pentru gruparea din Madrid în partida cu Porto, din Champions League, când "los colchoneros" şi-au asigurat in-extremis biletele pentru optimi.
La Tottenham, Griezmann ar urma să facă parte dintr-un trident ofensiv extrem de puternic, alături de Harry Kane şi Son.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo