Odată cu venirea lui Antonio Conte la Spurs, formaţia londoneză e de aşteptat să redevină o candidată la TOP 4 în cel mai puternic campionat din lume. Totuşi, tehnicianul italian a dezvăluit că acest lucru s-ar putea să nu se întâmple nici stagiunea viitoare. Cu toate astea, când a sosit în capitala Angliei, lui Conte i s-au oferit garanţii clare că va întări echipa.
În această lună se vorbeşte despre transferul lui Coutinho, iar pentru la vară ar putea urma un alt transfer de la Barcelona: Antoine Griezmann. Mai multe publicaţii spaniole, printre care şi Fichajes, notează că francezul ar putea face obiectivul unei mutări în vară.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
CITEŞTE ŞI:
HAALAND A DEZVĂLUIT, ÎN PRIMA ZI A ANULUI, UNDE SE VA TRANSFERA, DIN VARĂ: "VOI JUCA AICI"

Atletico e obligată să îl transfere, dar Barcelona nu o va forţa

În vară, Griezmann s-a întors la Atletico, sub formă de împrumut pe un an, trupa lui Simeone având obligativitatea unui transfer definitiv, în schimbul a 40 de milioane de euro.
Simeone nu e încă foarte convins de utilitatea acestei mutări şi, din câte se pare, Barcelona nu va "bate cu pumnul în masă" astfel încât formaţia rojiblanco să îşi respecte angajamentul. Asta pentru că a aflat de interesul lui Spurs, care pare dispusă să ofere o sumă mai mare în schimbul francezului. Laporta va avea astfel ocazia să recupereze aproximativ 40% din prețul plătit de catalani în 2019 pentru francez, 120 de milioane de euro.
În acest sezon pe Wanda Metropolitano, Griezmann, în prezent accidentat, nu a jucat tocmai slab. Are 7 goluri şi 3 assisturi, fiind decisiv pentru gruparea din Madrid în partida cu Porto, din Champions League, când "los colchoneros" şi-au asigurat in-extremis biletele pentru optimi.
La Tottenham, Griezmann ar urma să facă parte dintr-un trident ofensiv extrem de puternic, alături de Harry Kane şi Son.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38