Alegerile pentru președinția clubului catalan se apropie, iar specialiștii anticipează că doar Joan Laporta îi poate pune probleme lui Victor Font. Chiar și așa, acesta din urmă e marele favorit să devină numărul unu pe Camp Nou, el luându-și angajamentul că va duce Barcelona într-o nouă eră: cu Xavi pe bancă și Messi în teren, după ce argentinianul va fi acceptat prelungirea contractului.
Doar că numirea lui Xavi la cârma clubului pentru care a scris istorie va fi amânată pentru la vară, probabil. Font și-a anunțat echipa și a confirmat că Ronald Koeman va rămâne la club ca antrenor până la finalul stagiunii.
"După ce am vorbit atât de multe despre proiect, astăzi a venit timpul să dau nume. Este important să explicăm în cel mai pedagogic mod posibil. Vrem să explicăm mai ales cum ar trebui să funcționeze structura sportivă pentru a-i oferi stabilitate și a maximiza șansele de succes", și-a început disursul Victor Font, citat de Mundo Deportivo.
Ligue 1
Afirmația lui Pochettino despre Messi care i-a enervat pe Neymar și Mbappe! "Am avut o problemă"
ACUM 3 ORE

Xavi, abia din vară antrenor la Barcelona

Apoi, candidatul la președinția Barcelonei și-a prezentat punctual staff-ul. Juli Lopez va fi directorul general al clubului, Xavi Hernández va ocupa poziția de manager general, Jordi Cruyff va fi director sportiv, în timp ce secretarul tehnic va fi Tito Blanco.
E limpede că marele pariu al lui Victor Font e Xavi, dar acesta va fi înscăunat abia în vară, Koeman urmând a fi lăsat să își ducă misiunea la final. Sezonul actual e complet ratat, astfel că nu avea sens ca fostul mijlocaș să intre în "pâine" pentru ultimele luni din stagiune. El va fi aproape de jucători, din poziția pe care o va deține, și va căuta să înceapă să își impună ideile, fără a interfera cu tehnicianul olandez. În paralel, Xavi se va ocupa de alcătuirea unei liste de transferuri, astfel încât din sezonul 2021-2022 Barcelona să intre într-o nouă eră, cu un staff nou și un lot restructurat, gata să scrie o nouă filă de istorie.
Ligue 1
Sergio Ramos se întoarce la antrenamente! Când ar putea debuta pentru PSG
ACUM 7 ORE
Ligue 1
Leo Messi, "izolat" la PSG! Thierry Henry a dat verdictul: "Asta e echipa lui Mbappe!"
ACUM O ZI