Barcelona a fost eliminată din Cupa Regelui de Athletic Bilbao, la capătul unui meci dramatic. Bascii au condus cu 1-0 și 2-1, dar Pedri a trimis partida în prelungiri în minutul 90+3. Echipa lui Marcelino sa impus însă în cele două reprize suplimentare, grație unui penalty transformat de Muniain în minutul 105+1.
Ratarea a încă unui obiectiv nu a fost singura veste tristă pentru Barcelona. Ansu Fati, trimis în teren de Xavi în minutul 61, a părăsit terenul în lacrimi, în prima repriză a prelungirilor. Acesta a resimțit dureri la piciorul stâng în urma unui duel cu Inigo Martinez și a fost înlocuit imediat cu Martin Braithwaite.
Primele vești despre starea lui Ansu Fati nu sunt deloc încurajatoare. Clubul a anunțat prin intermediul unui comunicat că tânărul fotbalist a suferit o accindentare la bicepsul femural al piciorului stâng și că trebuie să fie supus mai multor teste pentru a cunoaște cu exactitate gravitatea situației.
Liga
Camp Nou a "explodat" când Ansu Fati a revenit pe teren! Reacția suporterilor Barcelonei
02/05/2022 LA 06:13
Citește și:

Ansu Fati ar putea sta două luni departe de teren

Presa catalană se așteaptă la ce e mai rău. Mundo Deportivo scrie că o astfel de accidentare necesită o pauză de minim două luni, ceea ce ar fi o veste cumplită pentru Xavi, dar și pentru jucător, care este oricum cu moralul la pământ după lungile perioade de inactivitate din ultima vreme.
Ansu Fati a ratat îneputul sezonului din cauza unei accidentări la genunchi. Acesta a revenit pe teren la finalul lunii septembrie, dar apoi s-a lovit la tendon și a lipsit din nou o bună perioadă. Fati tocmai revenise pe teren în meciul pierdut de Barcelona cu Real Madrid, în Supercupa Spaniei, și se părea că problemele medicale au fost lăsate în urmă, dar acum a apărut această nouă accidentare care îl va scoate din circuit.
Istoricul medical al lui Ansu Fati demonstrează că aceste este foarte fragil. Totuși, mai mulți jucători ai Barcelonei au avut seriose probleme în ultima vreme, semn că decizia lui Xavi de a schimba întreg staff-ul medical în momentul în care a ajuns pe Camp Nou a avut temei.
Liga
Vedetele Barcelonei au clauze uriașe de reziliere! Cifrele, dezvăluite de jurnaliștii din Spania
27/04/2022 LA 12:23
Liga
Ansu Fati nu-l vrea la Barcelona pe starul dorit de Xavi! Motivul dezvăluit de presa din Spania
14/04/2022 LA 17:36