În ultima zi de mercato s-a produs o nouă surpriză, atunci când Atletico Madrid și FC Barcelona s-au înțeles în privința revenirii lui Antoine Griezmann pe Wanda Metropolitano. Astfel, Antoine Griezmann a ajuns sub formă de împrumut în acest sezon la Atletico, existând și o opțiune de cumpărare de 50 de milioane de euro, după ce francezul nu s-a impus pe Camp Nou. Din punct de vedere financiar, echipa lui Diego Simeone a dat lovitura, după ce în 2019 primea 120 de milioane de euro pentru francez.

Griezmann: "Nu am dormit 10 zile așteptând acest moment"

Liga
Cum ar putea rata Mbappe transferul la Real Madrid?! Ce fotbalist l-ar putea face uitat
IERI LA 14:55
Antoine Griezmann a fost prezentat în mod oficial la Atletico Madrid, asta după ce a revenit de la echipa națională, acolo unde a marcat cele două goluri ale Franței în victoria cu Finlada. Griezmann a ajuns la 41 de goluri la echipa națională, egalându-l astfel pe Michel Platini.
Prezentat pe Wanda Metropolitano, francezul a declarat că este extrem de bucuros că a revenit la Atletico, spunând că nu a dormit 10 zile în așteptarea acestui moment.
"Sunt foarte, foarte fericit, nu am dormit 1în ultimele 10 zile așteptând acest moment. Mă bucur de aceste clipe și vreau să profit de ele alături de familia mea. În fiecare partidă voi da totul, ținând cont de efortul făcut de club ca eu să revin. Din partea mea a fost totul simplu, știind că Atletico mă dorește.
Revenirea mea se datorează și lui Simeone, el mi-a influențat cariera, aici am trăit cele mai bune momente ale mele din punct de vedere profesional, dar și personal. Mereu m-a susținut și este o mare onoare pentru mine să joc pentru el.
Primul obiectiv este să înscriu pe teren propriu, să simt bucuria fanilor din nou", a declarat Griezmann la revenirea pe Wanda Metropolitano.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Liga
"Messi nu a plecat din motive financiare!" Dezvăluirea de ultimă oră a unui apropiat al Barcelonei
IERI LA 14:26
Liga
"Datorită mie, acest club are viitor!" Koeman, optimist în legătură cu ce urmează pentru Barcelona
13/09/2021 LA 11:21