Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunț incredibil în presa din Spania: Barcelona îl vrea pe Mbappe! Ce ofertă i-au pregătit

Bianca Dumitru

Publicat 22/10/2021 la 18:35 GMT+3

Real Madrid a încercat în această vară să-l transfere pe Kylian Mbappe, însă mutarea nu s-a concretizat, șefii de pe Santiago Bernabeu nereușind să ajungă la un acord cu cei de la PSG. Potrivit presei din Spania, francezul se află și în atenția celor de la Barcelona, care vor încerca să le dea o lovitură rivalilor în iarnă.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în iarnă, când francezul intră în ultimele 6 ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Pe lângă Real Madrid și Manchester City, care și-a manifestat interesul pentru Mbappe, în cursa pentru transferul francezului va intra și Barcelona. Publicația spaniolă As a anunțat recent că echipa lui Joan Laporta ar plănui să îi dea o lovitură marii rivale de pe Bernabeu.
Catalanii ar fi pregătiți să-i ofere francezului de 22 de ani o primă de instalare mai mare decât cea pe care ar vrea să o plătească madrilenii. Este vorba de un bonus de 90 de milioane de euro, aproape dublu față de cele doar 50 de milioane de euro pregătite de Real.
În plus, Barcelona ar urma să-i propună lui Mbappe un contract cu un salariu anual mai mare decât cel pe care i l-ar fi oferit gruparea blanco, care se ridică la 17 milioane de euro pe sezon.
În acest moment, pare puțin probabil ca starul lui PSG să se lase influențat de sume, ținând cont de faptul că și parizienii i-ar fi făcut mai multe oferte mult mai bune din punct de vedere financiar pentru a-l convinge să-și prelungească înțelegerea, neavând însă succes. Rămâne de văzut ce va alege Mbappe să facă din sezonul 2022/23.

Condiția pusă de Mbappe pentru a semna cu Real Madrid

Presa din Spania a anunțat recent că Mbappe nu va accepta transferul la Real Madrid în orice condiții. Francezul ar avea o cerință importantă înainte de a semna cu echipa lui Florentino Perez. Conform jurnaliștilor de la publicația El Nacional, atacantul își dorește să joace pentru Real Madrid, dar nu are încredere în actualul staff al 'galacticilor'.
Astfel, starul celor de la PSG le-ar fi cerut șefilor de pe Santiago Bernabeu să îl înlocuiască pe Carlo Ancelotti cu un antrenor de top, care să fie capabil să formeze o echipă puternică, un grup capabil să se lupte pentru trofee. Surse din anturajul fotbalistului s-au arătat neîncrezătoare în capacitatea lui Ancelotti de a-i duce pe cei de la Real Madrid în fruntea celor mai importante competiții.
Unul dintre preferații lui Kylian Mbappe pentru banca tehnică a 'galacticilor' este Joachim Low. Fostul selecționer al Germaniei ar fi și favoritul lui Florentino Perez pentru a-l înlocui pe Carlo Ancelotti dacă rezultatele echipei nu se vor îmbunătăți.
Președintele grupării blanco consideră că Low ar fi capabil să-și contureze un proiect pe termen lung, în care să fie implicați și Mbappe și Haaland, fotbaliști pentru transferurile cărora madrilenii vor insista în următoarea perioadă de mercato.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo