Kylian Mbappe a fost principala țintă a celor de la Real Madrid în această vară. Chiar dacă nu i-au obținut semnătura, 'galacticii' sunt convinși că francezul va semna în iarnă, pregătindu-i acum un contract de nerefuzat. Madrilenii își doresc să-i prezinte noua ofertă lui Mbappe în perioada de mercato din iarnă, când fotbalistul intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice club își dorește, urmând a i se alătura din sezonul 2022/23.
Cei de la Real Madrid ar putea avea, însă, parte de o concurență serioasă în lupta pentru transferul starului lui PSG. Potrivit jurnaliștilor britanici Ian McGarry și Duncan Castles, citați de publicația catalană Sport, pe urmele lui Mbappe se va afla din iarnă și Manchester City.
Șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, patronul campioanei Angliei, ar fi solicitat personal aducerea francezului pe Etihad și le-ar fi cerut angajaților lui să înceapă pregătirile pentru transfer. Mai mult, politicianul din Emiratele Arabe Unite nu ar fi impus nicio limită de buget, încurajându-i pe oficialii lui City să facă o ofertă care să le depășească pe toate celelalte deja existente.
Liga
Perez vrea să fie de neoprit! Suma uriașă pe care Real e dispusă să o plătească pentru Haaland
ACUM 13 ORE
Oferta pe care cei de la Manchester City ar urma să o pregătească pentru Mbappe va include un salariu uriaș, un proiect sportiv impresionant și un bonus de transfer de nerefuzat.
DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ PE CARE REAL MADRID A LUAT-O ÎN CAZUL LUI MBAPPE! "NU MAI VORBIM"
SINGURA OFERTĂ PE CARE PSG AR FI ACCEPTAT-O PENTRU MBAPPE! CE JUCĂTOR DE LA REAL ÎȘI DOREAU ÎN SCHIMBUL FRANCEZULUI

CLAUZA STELARĂ PE CARE REAL MADRID I-O PREGĂTEȘTE LUI MBAPPE

Chiar dacă nu i-au obținut semnătura în această vară, când au fost singurii care au insistat pentru transferul său, 'galacticii' sunt convinși că Mbappe va semna în iarnă, pregătindu-i un contract de nerefuzat.
Potrivit jurnaliștilor publicației ABC, cei de la Real Madrid îi oferă francezului un contract valabil 6 ani, până în 2028, cu un salariu de 30 de milioane de euro net în primul an de contract, respectiv de 20 de milioane de euro în următoarele 5 sezoane. Salariul nu pare deloc pe măsura atât de râvnitului francez, căruia cei de la PSG sunt dispuși să-i achite 45 de milioane de euro anual pentru a-l convinge să își prelungească înțelegerea.
În schimb, ceea ce șochează în contractul pe care 'galacticii' îl pregătesc pentru Mbappe este clauza de reziliere. Florentino Perez vrea să impună o clauză de un miliard de euro pentru încetarea contractului. Presa din Spania notează că sume similare au fost stipulate și în contractele lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Karim Benzema.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png
Fotbal
Cine sunt marii favoriți pentru Balonul de Aur 2021 după încheierea procesului de votare
ACUM 15 ORE
Liga
Avertisment pentru Barca cu privire la transferurile lui Mbappe și Haaland! "Nu s-ar putea acomoda"
ACUM 16 ORE