Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Competiție serioasă pentru Real Madrid în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea

Bianca Dumitru

Actualizat 24/09/2021 la 20:44 GMT+3

Real Madrid a încercat în această vară să-l transfere pe Kylian Mbappe, însă mutarea nu s-a concretizat, șefii de pe Santiago Bernabeu nereușind să ajungă la un acord cu cei de la PSG. 'Galacticii' vor avea, în următoarea perioadă de mercato, concurență serioasă, francezul fiind dorit de șefii de la Manchester City.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a fost principala țintă a celor de la Real Madrid în această vară. Chiar dacă nu i-au obținut semnătura, 'galacticii' sunt convinși că francezul va semna în iarnă, pregătindu-i acum un contract de nerefuzat. Madrilenii își doresc să-i prezinte noua ofertă lui Mbappe în perioada de mercato din iarnă, când fotbalistul intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice club își dorește, urmând a i se alătura din sezonul 2022/23.
Cei de la Real Madrid ar putea avea, însă, parte de o concurență serioasă în lupta pentru transferul starului lui PSG. Potrivit jurnaliștilor britanici Ian McGarry și Duncan Castles, citați de publicația catalană Sport, pe urmele lui Mbappe se va afla din iarnă și Manchester City.
Șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, patronul campioanei Angliei, ar fi solicitat personal aducerea francezului pe Etihad și le-ar fi cerut angajaților lui să înceapă pregătirile pentru transfer. Mai mult, politicianul din Emiratele Arabe Unite nu ar fi impus nicio limită de buget, încurajându-i pe oficialii lui City să facă o ofertă care să le depășească pe toate celelalte deja existente.
Oferta pe care cei de la Manchester City ar urma să o pregătească pentru Mbappe va include un salariu uriaș, un proiect sportiv impresionant și un bonus de transfer de nerefuzat.

CLAUZA STELARĂ PE CARE REAL MADRID I-O PREGĂTEȘTE LUI MBAPPE

Chiar dacă nu i-au obținut semnătura în această vară, când au fost singurii care au insistat pentru transferul său, 'galacticii' sunt convinși că Mbappe va semna în iarnă, pregătindu-i un contract de nerefuzat.
Potrivit jurnaliștilor publicației ABC, cei de la Real Madrid îi oferă francezului un contract valabil 6 ani, până în 2028, cu un salariu de 30 de milioane de euro net în primul an de contract, respectiv de 20 de milioane de euro în următoarele 5 sezoane. Salariul nu pare deloc pe măsura atât de râvnitului francez, căruia cei de la PSG sunt dispuși să-i achite 45 de milioane de euro anual pentru a-l convinge să își prelungească înțelegerea.
În schimb, ceea ce șochează în contractul pe care 'galacticii' îl pregătesc pentru Mbappe este clauza de reziliere. Florentino Perez vrea să impună o clauză de un miliard de euro pentru încetarea contractului. Presa din Spania notează că sume similare au fost stipulate și în contractele lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Karim Benzema.
Chelsea - Manchester City va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo