Kylian Mbappe a fost, în această vară, principala țintă a celor de la Real Madrid, care nu au reușit, însă, să ajungă la un acord cu șefii lui PSG, deși erau dispuși să plătească în jur de 200 de milioane de euro în schimbul fotbalistului de 22 de ani.
Fabrizio Romano, jurnalist specializat pe piața de mercato, a dezvăluit la începutul acestei săptămâni, în cadrul podcast-ului său, că oficialii francezi ar fi acceptat o singură ofertă, una care l-ar fi inclus pe Vinicius Junior.
Fotbalistul brazilian în vârstă de 21 de ani este un jucător promițător, fiind considerat un înlocuitor perfect al lui Mbappe, în cazul în care acesta alege să plece la Real Madrid la finalul perioadei contractuale cu PSG, respectiv în vara anului 2022.
Cupa Mondială FIFA
Avertisment pentru englezi înainte de duelul cu Franța! "E cel mai rapid lucru pe care l-am văzut"
ACUM 7 ORE
Vinicius, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 40 de milioane de euro i-a impresionat atât pe suporteri, cât și pe selecționerul Braziliei, care a spus anul trecut că fotbalistul are calități fizice extraordinare, având 6 sau 7 trepte de viteză și fiind uluitor în ceea ce privește forța, ritmul de joc și duelurile unu contra unu.
Mai mult, un fost jucător de la Real Madrid consideră că Vinicius este singurul din cauza căruia mutarea lui Mbappe ar putea pica. Potrivit lui Savio Bortolini, șefii de pe Bernabeu s-ar putea răzgândi în privința transferului starului parizienilor, în funcție de prestațiile lui Vinicius.

Clauza stelară pe care Real Madrid i-o pregătește lui Mbappe

Chiar dacă nu i-au obținut semnătura în această vară, 'galacticii' sunt convinși că Mbappe va semna în iarnă, pregătindu-i acum un contract de nerefuzat.
Potrivit jurnaliștilor publicației ABC, cei de la Real Madrid îi oferă francezului un contract valabil 6 ani, până în 2028, cu un salariu de 30 de milioane de euro net în primul an de contract, respectiv de 20 de milioane de euro în următoarele 5 sezoane. Salariul nu pare deloc pe măsura atât de râvnitului francez, căruia cei de la PSG sunt dispuși să-i achite 45 de milioane de euro anual pentru a-l convinge să își prelungească înțelegerea.
În schimb, ceea ce șochează în contractul pe care 'galacticii' îl pregătesc pentru Mbappe este clauza de reziliere. Florentino Perez vrea să impună o clauză de un miliard de euro pentru încetarea contractului. Presa din Spania notează că sume similare au fost stipulate și în contractele lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Karim Benzema.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
ACUM 13 ORE
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
IERI LA 11:59