Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aubameyang, mesaj pentru Haaland: "Ar fi o onoare să joc alături de el, dacă vine la Barcelona"

Alex Masgras

Publicat 22/02/2022 la 14:11 GMT+2

Pierre-Emerick Aubameyang a înscris primele sale goluri în tricoul Barcelonei, în partida de pe terenul Valenciei, câștigată de catalani cu 4-1. Fostul căpitan de la Arsenal a vorbit în presa din Spania despre Erling Haaland, atacantul fostei sale echipe, Borussia Dortmund, dar și despre posibilitatea ca norvegianul să ajungă pe Camp Nou.

Pierre-Emerick Aubameyang

Credit imagine: Getty Images

Pierre-Emerick Aubameyang a avut un weekend de vis. Atacantul din Gabon a marcat primele sale goluri în tricoul Barcelonei, în victoria echipei lui Xavi de pe Mestalla cu 4-1 contra celor de la Valencia. Aubameyang a ajuns pe Camp Nou în ultima zi a perioadei de transferuri, după ce relația sa cu Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, ajunsese într-un punct critic.
Pe lângă Aubameyang, Barcelona și-a întărit atacul prin transferurile lui Ferran Torres și Adama Traore, dar fanii catalani speră ca și Erling Haaland să ajungă în curând la Barcelona. Atacantul norvegian este așteptat să o părăsească pe Borussia Dortmund în această vară, mai multe cluburi de top din Europa fiind interesate de serviciile sale.
Chiar dacă este greu de crezut că Barcelona poate concura din punct de vedere financiar cu Real Madrid sau Manchester City în cursa pentru Haaland, Aubameyang a fost întrebat de către presa din Spania despre posibilitatea ca norvegianul să ajungă pe Camp Nou, spunând că nu s-ar teme de concurență:
"Sunt mereu pregătit pentru o concurență pe post sănătoasă. Ar fi o onoare sp joc alături de el, dacă vine la Barcelona. Înscrie multe goluri, are un fizic foarte bun și este foarte rapid. Este foarte rar, deoarece este foarte mare, dar aleargă mult. Pentru vârsta lui, este deja unul dintre cei mai buni din lume", a declarat Aubameyang pentru sport.es.
Citește și:

BUSQUETS, IMPRESIONAT DE AUBAMEYANG

Sergio Busquets a vorbit pentru Movistar+ la finalul partidei cu Valencia despre jocul atacantului din Gabon, fiind impresionat de prestația sa în cele trei partide pe care le-a disputat de la sosirea pe Camp Nou:
"Muncește foarte mult, a venit aici având nevoie de minute și acum le primește. Sper să ne ajute în felul ăsta pentru că e un jucător incredibil și avându-l în echipă după un transfer pe gratis este un cadou", a spus Busquets.
Barcelona se află în acest moment pe locul 4 în La Liga, cu 42 de puncte, după 24 de etape. Echipa lui Xavi se pregătește acum pentru partida de joi seară de la Napoli, din returul barajului Europa League. Catalanii speră să obțină calificarea în optimile de finală ale competiției, după ce au remizat săptămâna trecută pe Camp Nou, scor 1-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo