Barcelona vrea să-l transforme pe Mohamed Salah în omul cheie al echipei, începând din vară, după ce a încheiat un acord de sponsorizare semnificativ cu Spotify.
Giganții catalani par să-și fi rezolvat criza financiară, care i-a determinat să se despartă de talismanul Lionel Messi, datorită unui contract de 236 de milioane de lire sterline pentru drepturile de denumire a stadionului lor. Astfel, din sezonul viitor, arena va fi denumită Spotify Camp Nou.
Acest lucru le-a oferit un impuls extraordinar, în tentativa de a încerca din nou să atragă unii dintre cei mai buni jucători ai Europei. Salah este în fruntea listei, după cum subliniază The Mirror.
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
ACUM 6 ORE
Salah nu a semnat pentru moment un nou contract cu Liverpool, actualul angajament urmând să exprire în vara anului 2023. Barcelona a observat ezitările egipteanului de a semna un nou acord și pregătește o ofertă atât pentru jucător, cât și pentru club.După cum relatează sursa citată, este greu de crezut că Liverpool ar putea accepta să se despartă gratis de Salah, iar dacă faraonul nu semnează un nou contract, l-ar putea vinde la vară.

Barcelona și-a manifestat deja interesul pentru Mo Salah

Salah a fost deja informat despre interesul Barcelonei și poate fi unul dintre motivele pentru care nu a pus încă pixul pe hârtie asupra unui nou contract, în valoare de peste 400.000 de lire sterline pe săptămână. Salah a recunoscut că se simte fericit și adorat pe Anfield, dar speculațiile în privința continuării colaborării cu Liverpool sunt numeroase.
Barcelona este ​​disperată să revină în lupta pentru titlu cu Real Madrid în LaLiga și să redevină o forță în Europa. Astfel, după ce a încheiat contractul de sponsorizare, plănuiește nu mai puțin de șase transferuri.
Blaugrana a făcut câteva mișcări majore în ianuarie, prin aducerile lui Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres, Dani Alves și Adama Traore, dar schimbări mult mai semnificative sunt așteptate din vară.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359428.jpg
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
IERI LA 13:38
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
IERI LA 10:58