Barcelona a legat 2 victorii consecutive, învingând Valencia, în La Liga, și Dinamo Kiev, în Champions League, dar veștile cele mai bune pentru fani vin dinspre conducerea administrativă. Imediat după meciul câștigat cu Dinamo Kiev, clubul catalan a anunțat oficial prelungirea contractului cu Ansu Fati, care va semna o nouă înțelegere, valabilă până în 2027.
Totul va fi oficializat în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc joi. La fel au procedat catalanii și în cazul lui Pedri, un alt puști minune al Barcelonei care a semnat de curând un nou contract. Similitudinile dintre Pedri și Ansu Fati sunt evidente, decarul Barcelonei având aceeași clauză de reziliere, de 1 miliard de €, ca mijlocașul care uimit atât la echipa de club cât și la naționala Spaniei în ultimul an.
Citește și:
Liga
Xavi vrea la Barcelona doi atacanți din Premier League! Pe cine a pus ochii antrenorul
26/11/2021 LA 15:57

Ansu Fati, până în 2027 la Barcelona

Vestea că Ansu Fati a acceptat prelungirea este un prilej de ușurare pentru toată suflarea blaugrana, deoarece negocierile au fost foarte greoaie și presa internațională a scris că existau și alte cluburi mari ale Europei care monitorizau atent situația și erau gata să-i facă oferte importante atacantului de 18 ani.
Ansu Fati este un produs 100% al Academiei Barcelonei, unde a jucat la toate grupele de copii și juniori începând din 2012 încoace. Atacantul a debutat la prima echipă în 2019, la numai 16 ani, fiind al doilea cel mai tânăr debutant din istoria clubului catalan.
La al 2-lea meci jucat în tricoul echipei mari, Ansu Fati a marcat într-un meci cu Osasuna, devenind cel mai tânăr marcator din istoria campionatului spaniol.
Faptul că Fati a acceptat să continue la Barcelona este și un semn de mulțumire al jucătorului față de clubul care l-a crescut și care l-a susținut după crunta accidentare suferită în toamna anului trecut, care l-a ținut departe de fotbal timp de 10 luni.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Liga
Xavi vrea să transfere la Barcelona de la fosta sa echipă! Pe cine își dorește pe Camp Nou
22/11/2021 LA 09:46
Premier League
Un jucător vrea să plece de la United din cauza lui Ronaldo! Barcelona e pe urmele lui
21/11/2021 LA 11:47