Xavi a primit promisiuni din partea lui Joan Laporta că echipa va fi întărită încă din această iarnă, iar președintele catalanilor își respectă cuvântul dat. Conform jurnaliștilor de la sport.es, Barcelona a perfectat deja primul transfer pentru luna ianuarie.
Este vorba despre Ferran Torres, atacantul de 21 de ani al celor de la Manchester City. Încă de acum câteva săptămâni, presa iberică anunțase că jucătorul și-a dat acordul să ajungă pe Camp Nou, dar mutarea părea că a intrat în impas din cauza pretențiilor financiare ale campioanei Angliei, care cerea în jur de 70 de milioane de €.
Se pare că șefii Barcelonei au ajuns la un acord cu City și vor plăti suma de 55 de milioane de € pentru atacantul spaniol. La această sumă se vor putea adăuga alte 10 milioane sub formă de bonusuri, în funcție de performanțele fotbalistului. Acesta va semna un contract pe 5 ani cu gruparea blaugrana. Conform sursei citate, transferul va fi oficializat din moment în moment, rămânând doar să mai fie puse la punct câteva detalii contractuale.
Liga
Barcelona are gata planul B, în caz că-l ratează pe Morata! De ce depinde aducerea unui nou atacant
ACUM 5 ORE
Citește și:

Ferran Torres, primul transfer al Barcelonei din era Xavi

City a plătit, în 2020, 23 de milioane de € pentru jucătorul crescut de Valencia, dar valoarea atacantului s-a dublat de când a ajuns pe Etihad, el fiind evaluat la 50 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Ferran Torres a impresionat în tricoul Valenciei în La Liga, dar după ce a ajuns în Premier League prestațiile sale nu au mai fost la fel de bune. De când a ajuns pe Etihad, Torres a fost mai mult rezervă, dar chiar și așa a prins 43 de partide în tricoul "cetățenilor" , marcând 16 goluri.
Chiar dacă la echipa de club nu a fost în prim plan, Ferran Torres a fost indispensabil pentru Luis Enrique la naționala Spaniei, pentru care a ratat doar 4 meciuri în ultimii doi ani, ultimele două din cauza unei accidentări. În total, Torres a jucat 22 de meciuri pentru "Furia Roja", marcând de 12 ori.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 15 ORE
Premier League
Fotbalistul pentru care Manchester City plătea 32 de milioane de € și-a găsit echipă după 505 zile
ACUM 19 ORE