Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona - Atletico Madrid 4-2 | Spectacol total pe Camp Nou, Traore și Aubameyang au debutat pentru catalani

Romeo Ene

Actualizat 06/02/2022 la 19:15 GMT+2

Barcelona a învins-o pe Atletico Madrid, scor 4-2, după o partidă electrizantă pe Camp Nou, la primul meci după mult timp la care capacitatea stadionului a putut fi ocupată la maxim.

El Barcelona celebra uno de los goles ante el Atlético

Credit imagine: EFE

Cu Adama Traore aflat la debutul în tricoul Barcelonei, trupa lui Xavi a învins-o spectaculos pe Atletico Madrid, la capătul unui meci cu 6 goluri.
Meciul a început destul de rău pentru catalani, care s-au văzut conduși încă din minutul 8. Luis Suarez i-a trimis o pasă foarte bună lui Yannick Carrasco în interiorul careului, iar belgianul l-a învins pe ter Stegen.
Avantajul madrilenilor nu a ținut mult, iar 2 minute mai târziu, gazdele au reușit egalarea, după un voleu superb din partea lui Jordi Alba.
În minutul 21, nou-venitul Adama Traore și-a făcut simțită prezența în echipă și i-a centrat lui Gavi, care a înscris cu capul pentru golul de 2-1.

Dani Alves, gol și eliminare

Golul de 2-1 marcat de Gavi a determinat-o pe Atletico să iasă la joc pentru a obține egalarea. Joao Felix și Stefan Savic au ratat două ocazii importante pentru trupa lui Diego Simeone.
Dacă șutul lui Felix a fost respins de ter Stegen, lovitura de cap expediată de Savic s-a dus puțin pe lânga poarta germanului. Nu a înscris Atletico, însă a făcut-o Barcelona din nou.
Ronald Araujo a înscris cu un șut la care Oblak nu a avut ce face. Anterior, Dani Alves nimerise bara după ce a executat o lovitură liberă.
CITEȘTE ȘI:
Pauza nu a reprezentat un prilej bun pentru Atletico de a se regrupa, iar Barcelona a înscris golul 4 chiar în debutul reprizei secunde, în minutul 49, prin Dani Alves. Brazilianul a trimis un șut din prima, din afara careului, iar victoria nu putea să-i scape Barcelonei.
Totuși, nu avea să fie ultimul gol al întâlnirii. Atletico nu a renunțat la luptă și a marcat golul 2 în minutul 58, după un corner. Jose Maria Gimenez a reușit să câștige un duel aerian, iar mingea a ajuns la Luis Suarez, care a înscris cu capul împotriva fostei sale echipe.
Trupa lui Simeone a forțat înscrierea golului 3, beneficiind de un ajutor nesperat. Dani Alves putea fi înger și demon pentru Barcelona, deoarece a fost eliminat în minutul 69, după o intrare cu talpa pe piciorul lui Carrasco.
Arbitrul Jesús Gil Manzano a avut nevoie de VAR pentru a-l elimina pe fundașul catalanilor. Totuși, rezultatul nu a fost influențat de acest eveniment, iar Barcelona a reușit să o învingă pe Atletico Madrid, scor 4-2.
Pierre-Emerick Aubameyang, noul jucător al Barcelonei, a debutat pentru catalani, intrând pe teren în minutul 61, în locul lui Adama Traore, un alt jucător care s-a aflat la debut.
În urma acestui rezultat, Barcelona a urcat pe locul 4, pe poziția pe care era Atletico înaintea etapei, cu 38 de puncte după 22 de etape. De cealaltă parte, Atletico a coborât pe 5, rămânând cu 36 de puncte.
Pentru Barcelona urmează duelul cu Espanyol, din deplasare, în timp ce Atletico o va întâlni pe Getafe, pe teren propriu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo