Catalanii caută să strângă fonduri în ianuarie, pentru a aduce noi jucători, iar în acest context ia în considerare să-l vândă pe Frenkie de Jong.
Jucătorul este evaluat la 75 de milioane de lire sterline (aproape 90 de milioane de euro). Manchester City este considerată a fi o posibilă destinație pentru olandez, potrivit Daily Mail.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33
FC Barcelona speră să se reconstruiască din dărâmături sub conducerea noului manager Xavi, dar se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Astfel, ar putea fi forțată să vândă și alți jucători înaintea de a aduce nume noi. Noul antrenor este dornic să-și reîmprospăteze vestiarul.

Barcelona poate obține o sumă generoasă prin vânzarea lui Frenkie de Jong

Iar de Jong ar putea fi primul jucător care ar putea fi vândut. El reprezintă cea mai mare șansă de a obține cei mai mulți bani în urma unui transfer.
Manchester City este una dintre grupările interesate de Frenkie de Jong. Pep Guardiola caută un mijlocaș care să poată pătrunde aparent în sistemul său bazat pe posesie. Mai mult, managerul catalan ar fi chiar dispus să facă un schimb cu Raheem Sterling, fotbalist dorit de Xavi..
Olandezul în vârstă de 24 de ani a ajuns la FC Barcelonei în 2019 și a fost văzut ca un jucător în jurul căruia clubul și-ar putea construi viitorul. De atunci, a jucat peste 100 de partide pentru catalani. El a fost un jucător cheie pentru Ronald Koeman, iar Xavi a spus deja că este un mare fan al mijlocașului central, dar are nevoie de bani pentru a aduce noi oameni în ianuarie.
"Este un jucător extraordinar, nu se teme să primească mingea în zone dificile, să se întoarcă. El are nevoie de timp să se adapteze, este o altă cultură. Barcelona este un club mare. Frenkie de Jong este Frenkie de Jong. Nu are nicio legătură, nici cu mine, nici cu Iniesta, nici cu Busquets. Este un fotbalist foarte capabil, va fi conducătorul acestei generații din Olanda. El este foarte capabil să facă asta. Are o generație foarte bună în jurul lui și va realiza lucruri grozave", a declarat Xavi.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36