West Ham a fost unul dintre cluburile din Premier League care au încercat să-l semneze pe Raphinha în ultima fereastră de transfer, dar Barcelona a tatonat la rândul ei terenul. Potrivit Sky Sports, Barcelona urmează să își manifeste oficial interesul, în zilele următoare, pentru aripa de la Leeds United.
Brazilianul cu șanse bune de a fi prezent și la Cupa Mondială din Qatar mai are doi ani de contract la Leeds și este de așteptat să nu semneze o prelungire. O sursă a publicației citate a susținut că Raphinha ar dori să se alăture Barcelonei încă din această vară.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43

Barcelona are avantaj pentru a-l transfera pe Raphina prin prisma relației Deco - Xavi

Jucătorul în vârstă de 25 de ani este reprezentat de Deco, prieten și fost coechipier al lui Xavi la FC Barcelona.
Plecarea lui Raphinha ar fi o mare lovitură pentru clubul de pe Elland Road. Brazilianul a fost esențial pentru echipă, care a evitat retrogradarea în ultimul an. Vedeta celor de la Leeds United a marcat 11 goluri în stagiunea recent încheiată.
Raphinha a marcat și în ultimul joc la Brentford, câștigat cu 2-1. Iar la finalul jocului, el a fost în prim-planul camerelor de luat vederi, după ce a parcurs jumătate de teren în genunchi și asărbătorit apoi în tribune cu fanii supraviețuirea în Premier League.
Brazilianul este iubit de fanii lui Leeds United, se bucură de toată aprecierea pe Elland Road, dar ambiția lui este de a juca la un nivel și mai ridicat, astfel că o plecare a lui în această vară este posibilă. Kalvin Phillips este un alt jucător pe care Leeds va avea dificultăți să-l păstreze la echipă și pentru următoarea stagiune, fiind la rândul lui căutat de grupări de top din Premier League.
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17