Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona își va oficializa interesul pentru unul dintre starurile Braziliei

Andrei Nicolae

Publicat 25/05/2022 la 15:32 GMT+3

Barcelona va face o ofertă în următoarele zile pentru transferul lui Raphinha de la Leeds United, o extremă din naționala Braziliei care a confirmat în Premier League.

Leeds – Man United 2-2. Raphinha aduce egalarea pentru gazde pe Elland Road

West Ham a fost unul dintre cluburile din Premier League care au încercat să-l semneze pe Raphinha în ultima fereastră de transfer, dar Barcelona a tatonat la rândul ei terenul. Potrivit Sky Sports, Barcelona urmează să își manifeste oficial interesul, în zilele următoare, pentru aripa de la Leeds United.
Brazilianul cu șanse bune de a fi prezent și la Cupa Mondială din Qatar mai are doi ani de contract la Leeds și este de așteptat să nu semneze o prelungire. O sursă a publicației citate a susținut că Raphinha ar dori să se alăture Barcelonei încă din această vară.

Barcelona are avantaj pentru a-l transfera pe Raphina prin prisma relației Deco - Xavi

Jucătorul în vârstă de 25 de ani este reprezentat de Deco, prieten și fost coechipier al lui Xavi la FC Barcelona.
Plecarea lui Raphinha ar fi o mare lovitură pentru clubul de pe Elland Road. Brazilianul a fost esențial pentru echipă, care a evitat retrogradarea în ultimul an. Vedeta celor de la Leeds United a marcat 11 goluri în stagiunea recent încheiată.
Raphinha a marcat și în ultimul joc la Brentford, câștigat cu 2-1. Iar la finalul jocului, el a fost în prim-planul camerelor de luat vederi, după ce a parcurs jumătate de teren în genunchi și asărbătorit apoi în tribune cu fanii supraviețuirea în Premier League.
Brazilianul este iubit de fanii lui Leeds United, se bucură de toată aprecierea pe Elland Road, dar ambiția lui este de a juca la un nivel și mai ridicat, astfel că o plecare a lui în această vară este posibilă. Kalvin Phillips este un alt jucător pe care Leeds va avea dificultăți să-l păstreze la echipă și pentru următoarea stagiune, fiind la rândul lui căutat de grupări de top din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo