Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a reacționat Dani Alves, după ce a aflat că Xavi nu l-a introdus în lista UEFA

Alex Masgras

Publicat 04/02/2022 la 19:49 GMT+2

Dani Alves nu va evolua în Europa League pentru Barcelona, din cauza regulilor UEFA, care nu permit ca o echipă să treacă pe lista partidelor din cupele europene mai mult de trei jucători veniți în pauza de iarnă.

Dani Alves in azione durante Linares-Barcellona - Coppa del Re 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Xavi a avut o decizie dificilă de făcut, atunci când a stabilit jucătorii care vor evolua în Europa League. Catalanii au avut o perioadă de mercato încărcată în această iarnă. Dani Alves, Ferran Torres, Adama Traore și Pierre-Emerick Aubameyang sunt jucătorii care au fost înregistrați în această iarnă. Cu toate acestea, doar trei nou-veniți pot evolua în meciurile europene, iar din cauza regulilor UEFA, Xavi a fost nevoit să îl lase în afara listei pe Dani Alves.
Potrivit sport.es, Dani Alves a fost dezamăgit de decizia fostului său coechipier și actual antrenor, neprimind această decizie foarte bine. Brazilianul, în vârstă de 38 de ani, este dezamăgit că nu își poate ajuta echipa în cupele europene, dar îi rămâne recunoscător lui Xavi pentru oportunitatea de a juca, din nou, pe Camp Nou.
Citește și:

Barcelona, duel dificil cu Napoli în Europa League

Barcelona va juca în această primăvară în Europa League, după ce nu a reușit să se califice dintr-o grupă din care mai făceau parte Bayern Munchen, Benfica și Dinamo Kiev. Barcelona a terminat doar pe locul al treilea și o va întâlni pe Napoli în barajul pentru optimile UEFA Europa League.
În campionat, Barcelona se află pe locul 5, cu 35 de puncte, după 21 de partide. În ceea ce îl privește pe Dani Alves, brazilianul a jucat în 4 partide de la revenirea la Barcelona.
Pentru Barcelona urmează o partidă extrem de importantă în weekend. Duminică va primi vizita lui Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone se află pe locul 4, cu un singur punct în fața Barcelonei. Astfel, o victorie a echipei lui Xavi pe Camp Nou ar însemna o revenire pe locurile de UEFA Champions League pentru catalani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo