Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dani Alves, declarație de dragoste pentru Barcelona, după revenire: "M-am întors acasă!"

Irina Aldea

Publicat 13/11/2021 la 13:51 GMT+2

FC Barcelona și Dani Alves au ajuns la un acord pentru ca jucătorul să se alăture primei echipe a catalanilor pentru restul sezonului actual.

Dani Alves

Credit imagine: Getty Images

Dani Alves se va alătura antrenamentelor începând de săptămâna viitoare, dar nu va putea juca până în ianuarie. Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că Dani Alves va avea inclusă o clauză de prelungire a contractului până în vara anului 2023. La 38 de ani, fundaşul brazilian era liber de când contractul cu Sao Paulo FC a fost reziliat în luna septembrie. În această vară, Alves a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Dani Alves a câștigat titlul olimpic în acest an și a mai jucat la FC Barcelona timp de 8 ani, în perioada 2008-2016. El poate veni cu un plus de experiența, profesionalism și competitivitate pentru gruparea blaugrana. Alves și-a continuat cariera la Juventus, PSG şi Sao Paulo, dar acum a revenit pe Camp Nou și a transmis un mesaj emoționant.

Dani Alves, declarație de dragoste pentru Barcelona

"Sunt aproape 5 ani de când lupt ca un nebun pentru acest moment. Nu știam că va dura atât, nu știam că va fi atât de greu, dar știam în adâncul sufletului meu că ziua asta va veni. Mă întorc în casa din care n-am plecat niciodată și, cum am spus înainte să plec: eu sunt unul dintre voi.
Nu știu cât va dura acest vis, dar mă voi bucura de fiecare clipă! Ne vedem curând acolo unde îmi place cel mai mult, cu aceeași entuziasm ca prima dată și cu aceeași dorință de a ajuta la reconstrucția celui mai bun club din lume! Mă întorc la mine acasă!", a scris Dani Alves, pe contul său de Instagram.
Dani Alves este considerat unul dintre cei mai buni fundași dreapta din istoria clubului și va fi interesant de urmărit cum poate ajuta echipa acest sezon, având în vedere că Barcelona este în mare dificultate. Joan Laporta, președintele catalanilor, a vorbit despre Dani Alves la prezentarea noului antrenor al echipei, Xavi Hernandez. Atunci, Laporta a ținut să precizeze că Dani Alves și clubul păstrează legătura, catalanii primind ajutor din partea acestuia.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo