Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Detalii de ultimă oră despre posibilitatea ca Haaland să ajungă la Barcelona! "Asta este încă posibil"

Bianca Dumitru

Publicat 20/12/2021 la 17:40 GMT+2

Erling Haaland este unul dintre cei mai râvniți tineri fotbaliști din lume, în 2022 putând fi protagonistul unui transfer important. Agentul norvegianului, Mino Raiola, a vorbit despre posibilitatea ca atacantul să ajungă de la Borussia Dortmund la Barcelona.

Erling Haaland spielt im neuen Jahr mit dem BVB in der Europa League

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland poate fi subiectul unuia dintre cele mai spectaculoase transferuri în vara anului viitor sau poate chiar mai repede, în perioada de mercato din ianuarie. Norvegianul este pe lista mai multor cluburi de top și este greu de crezut că oficialii Borussiei Dortmund vor putea face ceva pentru a-l păstra.
Unul dintre cluburile care sunt interesate de Haaland este Barcelona, agentul fotbalistului întâlnindu-se în urmă cu aproximativ o săptămână, cu președintele catalanilor, Joan Laporta. Totuși, problemele financiare cu care se confruntă clubul blaugrana ar putea împiedica transferul atacantului pe Camp Nou, Real Madrid fiind, conform presei din Spania, o destinație mult mai probabilă pentru norvegian.
Mino Raiola a vorbit acum despre posibilitatea ca Haaland să semneze cu Barcelona. Impresarul s-a arătat convins că echipa lui Xavi își va reveni în următorii ani, dându-le speranțe fanilor catalani cu privire la transferul norvegianului.
"Poate Haaland să o aștepte pe Barcelona? Haaland poate aștepta pe toată lumea. Nu avem un preacord cu nimeni. Vom căuta cea mai bună opțiune și nu exclud încă un an la Dortmund, teoretic, încă este posibil.
Barcelona va fi în continuare unul dintre cele mai mari cluburi din lume, în ciuda situației actuale. Într-un an sau doi își va reveni. Barcelona are puterea de a crea acorduri economice importante. Are nevoie de un an sau doi pentru a-și reveni", a declarat Mino Raiola, potrivit Mundo Deportivo.
Citește și:

Bayern a ieșit din cursa pentru transferul lui Haaland

Deși s-a vorbit despre interesul lui Bayern pentru Erling Haaland, oficialii lui Borussia Dortmund pot răsufla ușurați. Norvegianul nu va fi adversarul galben-negrilor în Bundesliga, șefii bavarezilor confirmând oficial că atacantul nu reprezintă un punct de interes pentru campioana Germaniei.
"Nu ne interesează Erling Haaland. Îl avem deja pe Robert Lewandowski, cel mai bun atacant din lume", a spus președintele lui Bayern Munchen, Herbert Hainer, citat de Mundo Deportivo.
Prin vocea oficialilor, campioana Germaniei a lăsat mereu să se înțeleagă că monitorizează atent situația lui Haaland, dar șansele ca norvegianul să ajungă pe Allianz Arena au scăzut considerabil din momentul în care s-au aflat pretențiile financiare exagerate ale agentului Mino Raiola.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo