Suporterii Barcelonei s-au împăcat deja cu gândul că nu-l vor mai vedea pe Messi în tricoul blaugrana, dar vestea că argentinianul va juca cel mai probabil pentru PSG i-a oripilat.
În opinia fanilor, clubul parizian încalcă constant regulile fair-play-ului financiar și nu ar trebui să aibă permisiunea de a-l semna pe Messi.
Suporterii nu doar că s-au revoltat în mediul on-line cu privire la acest aspect, dar au trecut și la fapte. Conform jurnaliștilor de la Marca, un grup de fani ai Barcelonei, reprezentat de avocatul Juan Branco, a depus o reclamație la Comisia Europeană, prin care încearcă să arate că PSG încalcă frecvent normele fair-play-ului financiar.
Ligue 1
Mbappe, criticat dur pentru că îl copiază pe Messi în sens negativ: "Sunt frustrat când îl urmăresc"
ACUM 13 ORE
"Raportulcelor de la PSG cu privire la fair play-ul financiar arată că cifrele sunt mult mai proaste decât cele ale Barcelonei.
În sezonul 2019/20, 99% din veniturile celor de la PSG au fost consumate pentru salarii, în timp ce Barcelona a cheltuit doar 54%", se arată în petiția depusă.
Oamenii din spatele plângerii, care este acum în așteptare, speră să blocheze trecerea lui Messi la PSG, deoarece concurența ar fi fost denaturată de cheltuielile uriașe ale clubului francez.

Messi, dispus să mai joace un meci pe Camp Nou

Mii de oameni au fost prezenți astăzi în jurul stadionului Barcelonei pentru a-și lua rămas bun de la Lionel Messi. Fotbalistul, care pleacă din Spania după 21 de ani, a susținut o conferință de presă pe Camp Nou, în care a oferit primele declarații după anunțul despărțirii de Barcelona.
În momentul în care Messi a plecat de la arenă, după ce s-a fotografiat alături de trofeele cucerite în tricoul clubului blaugrana, suporterii i-au scandat numele și l-au aplaudat, unii dintre ei urmărindu-i mașina pe străzile din Barcelona câteva sute de metri.
"În ultimul an a fost dificil să nu-i aud pe fani strigându-mi numele, iar acum plec fără să-i mai văd o dată și fără să-mi iau rămas-bun așa cum trebuie. Le sunt recunoscător pentru iubirea pe care mi-au arătat-o, am trăit momente extraordinare aici datorită lor.
Acum e momentul să plec, fără să-mi iau rămas bun așa cum trebuie, pe teren, dar pentru acești oameni sunt dispus să fac totul și m-aș întoarce să mai joc un meci pe Camp Nou în fața lor", a spus Lionel Messi în cadrul conferinței de presă.
Ligue 1
Condiția pusă de Zidane. Pe cine trebuie să dea afară PSG, pentru ca francezul să semneze
ACUM 20 ORE
UEFA Europa Conference League
Randers - CFR Cluj 2-1! Campioana României este eliminată din Conference League
IERI LA 12:58