Messi s-a despărțit în lacrimi de Barcelona și a admis că PSG poate fi următorul său club, punctând că a avut mai multe oferte și că deocamdată nu a luat o decizie.
Se pare totuși că lucrurile s-au mișcat cu repeziciune, iar argentinianul și-a stabilit deja viitorul. Conform celebrului jurnalist Fabrizio Romano, una dintre cele mai solide surse în materie de transferuri, oferta finală a celor de la PSG care a sosit în această dimineață a fost acceptată de jucător și acesta urmează să se deplaseze la Paris pentru a semna contractul.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Așa cum presa din Vest a scris zilele trecute, negocierile dintre PSG și tatăl lui Messi au început încă de joi, imediat după anunțul Barcelonei că noul contract al argentinianului nu poate fi înregistrat la Liga Spaniolă.

Messi, contract stelar la PSG

Francezii de la L'Equipe au aflat încă de ieri detaliile contractului pe care Messi îl va semna cu PSG. Conform acestora, argentinianul va încasa 40 de milioane de € anual, devenind astfel al 2-lea cel mai bină plătit jucător din echipă, după Neymar, care primește 48 de milioane de € pe sezon.
Contractul lui Messi cu PSG se va întinde pe 2 ani, cu opțiunea de a fi prelungit pentru încă unul.
Odată cu ajungerea lui Messi pe Parc de Princes, PSG devine un adevărat dream-team al fotbalului european, devenind principala favorită la câștigarea Champions League. Pe lângă Messi, parizienii i-au mai înregimentat în această vară și pe Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi și Wijnaldum.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14