Barcelona a realizat în această iarnă două transferuri. Dani Alves și Ferran Torres sunt primii jucători ajunși pe Camp Nou în era Xavi, dar există posibilitatea ca până la finalul perioadei de mercato să mai vină câteva întăriri.
Acest sezon este în mare parte compromis, astfel că oficialii de pe Camp Nou, împreună cu staff-ul tehnic, lucrează în perspectivă, încercând să identifice cele mai bune variante de întărire a echipei în vară. Compartimentul defensiv prezintă cele mai mari probleme și e aproape sigur că Barcelona va aduce un fundaș central de mare valoare.
Conform germanilor de la Bild, Niklas Sule este primul pe listă. Fundașul de 1,95 metri al lui Bayern se află în ultimele 6 luni de contract și se pare că nu va semna un nou acord, astfel că Bayern ar putea pierde pentru al 2-lea an la rând un jucător important fără să încaseze niciun ban. În vara anului trecut, David Alaba a ajuns la Real Madrid exact în aceleași condiții.
Liga
Barcelona are gata planul B, în caz că-l ratează pe Morata! De ce depinde aducerea unui nou atacant
ACUM 5 ORE

FC Barcelona vrea să-l ia gratis ape Niklas Sule

Sursa citată menționează că șefii grupării blaugrana au luat deja legătura cu agenții lui Sule și sunt șanse mari ca acesta să fie tentat de o mutare la Barcelona, deși cu siguranță va avea și alte oferte. În urmă cu câteva săptămâni au apărut informații că Sule este în negocieri cu Newcastle, care îi promite un salariu uriaș, multe peste ce câștigă momentan în Bundesliga (3,2 milioane de € pe an).
Sule joacă la Bayern Munchen din 2017, ajungând pe Allianz Arena de la Hoffenheim, în schimbul a 20 de milioane de €. În toată această perioadă, internaționalul german a fost un punct fix în apărarea bavarezilor, mai puțin în sezonul 2019-2020, când a fost mult timp accidentat.
Alte opțiuni ale Barcelonei pentru întărirea apărării sunt Cezar Azpilicueta, despre care presa iberică a notat recent că și-a dat acordul să ajungă pe Camp Nou, dar și Andrea Christensen, un alt jucător de la Chelsea care va fi liber din vară. De asemenea, catalanii îl au în vedere și pe Matthias Ginter, care a afirmat de curând că nu-și va prelungi contractul cu Borussia Monchengladbach, care expiră peste 6 luni.
https://i.eurosport.com/2022/01/13/3287387.jpg
Liga
Barcelona, acord total cu Adama Traore! Cât vor plăti catalanii pentru vitezistul de la Wolves
IERI LA 11:39
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
26/01/2022 LA 12:37