Ferran Torres este primul transfer realizat de FC Barcelona în această iarnă. De când a ajuns pe Camp Nou, Xavi a insistat pentru aducerea jucătorului de la Manchester City, iar Joan Laporta a reușit în cele din urmă să-i facă pe plac antrenorului.
Torres a ajuns încă de ieri la Barcelona, iar în această dimineață a efectuat vizita medicală. O armată de jurnaliști catalani l-au așteptat pe jucător după testele medicale, dar acesta nu a stat prea mult de vorbă cu presa.
"Sunt foarte fericit!", au fost singurele cuvinte ale lui Ferran Torres. Conform sport.es, atacantul lateral va fi prtezentat marți în cadrul unei conferințe de presă la sediul clubului.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
ACUM 4 ORE
Citește și:

Ferran Torres încă are mici probleme medicale

Chiar dacă va intra imediat în programul echipei, Ferran Torres își va amâna cu cel puțin două săptămâni debutul pentru Barcelona. Atacantul nu și-a revenit complet după accidentarea suferită la echipa națională a Spaniei, la mijlocul lui octombrie, în finala Nations League contra Franței, astfel că va fi 100% apt de joc abia la jumătatea lunii ianuarie.
Dacă se va reface în timp util, Torres ar putea debuta chiar în El Clasico. Barcelona și Real Madrid vor juca pe 13 ianuarie în semifinalelel Supercupei Spaniei, competiție care va avea loc în Arabia Saudită. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Atletico Madrid și Athletic Bilbao.
În caz că nu va fi gata de joc la data respectivă, sunt șanse mari ca debutul lui Ferran Torres în tricoul blaugrana să se producă pe 19 ianuarie, când Barcelona va juca acasă cu Rayo Vallecano, în La Liga. Există și posibilitatea ca atacantul să fie trimis câteva minute pe teren chiar și mai repede de aceste date, un prilej bun pentrru acest lucu fiind meciul din Cupa Regelui, contra divizionarei a 3-a, Linares, duel programat pe 5 ianuarie.
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 4 ORE
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
IERI LA 07:58