Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fiesta la Madrid, după ce Real a câștigat al 35-lea titlu din istorie! Imagini virale cu Carlo Ancelotti

Irina Aldea

Publicat 01/05/2022 la 11:41 GMT+3

La Real Madrid s-a declanșat sâmbătă fiesta, după ce "galacticii" au cucerit al 35-lea titlu din istorie în campionatul Spaniei. Carlo Ancelotti s-a dezlănțuit și a dansat alături de Vinicius și ceilalți fotbaliști din lot, imaginile devenind virale.

Carlo Ancelotti & Vinicius

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid avea nevoie de un singur punct în meciul de acasă cu Espanyol pentru a deveni matematic noua campioană din La Liga.Ancelotti a menajat o parte dintre jucătorii importanți, în perspectiva meciului cu Manchester City din Champions League, dar, chiar și așa, madrilenii au obținut o victorie clară și au devenit pentru a 35-a oară în istorie campioni.
Italianul Carlo Ancelotti (62 ani) a devenit astfel primul antrenor care câştigă titlul în cele cinci campionate de top din Europa, după ce a ieşit campion cu AC Milan în 2004, cu Chelsea în 2010, PSG în 2013 şi Bayern în 2017.Real a câştigat sâmbătă prin golurile marcate de Rodrygo (33, 44), Marco Asensio (55) şi Karim Benzema (81), având un avantaj de 17 puncte faţă de a doua clasată, Sevilla FC, când mai sunt de jucat patru etape.
CITEȘTE ȘI:

Carlo Ancelotti a dansat alături de Vinicius după ce Real Madrid a cucerit titlul în La Liga

La sărbătoarea de după meciul cu Espanyol, Carlo Ancelotti a renunțat la poziția sobră specifică unui tehnician riguros și s-a bucurat cot la cot de fotbaliștii săi, dansând alături de Vinicius. Imaginile cu antrenorul italian au devenit virale pe rețelele de socializare. Deși madrilenii au fost eliminați de Bilbao în sferturile Cupei Spaniei, "galacticii" lui Ancelotti încă păstrează șanse la cucerirea unui nou trofeu Champions League, pierzând cu 4-3 partida tur a semifinalelor Champions League, disputată împotriva lui Manchester City.
Cu toate că Ancelotti a câștigat doar 5 campionate în cele 27 de sezoane ale carierei de antrenor, italianul a devenit primul manager care a câștigat câte un titlu în fiecare din cele mai puternice ligi ale Europei. Pe langă această performanță, antrenorul italian este și cel mai de succes technician din istoria Ligii Campionilor, ajungând în 4 finale și cucerind 3 trofee Champions League în cele 177 de partide disputate în cea mai importantă competiție intercluburi din lume.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo