Real Madrid are nevoie de întăriri. Florentino Perez vrea să transfere câțiva jucători importanți și să scape de alți fotbaliști pentru a schimba fața echipei, punându-i lui Ancelotti la dispoziție un lot cu care să se poată lupta pentru trofeul Champions League.
Unul dintre cei pe care președintele 'galacticilor' și l-ar fi dorit pe Bernabeu este Yeremi Pino. Atacantul lui Villarreal are doar 19 ani și un viitor promițător în față. Fotbalistul, cotat la 15 milioane de euro, și-a făcut deja debutul în echipa națională a Spaniei, iar în La Liga are deja un gol și 3 assist-uri în acest sezon.
Puștiul are un contract valabil până în 2024, dar potrivit jurnalistului Fabrizio Romano urmează să-și prelungească înțelegerea până în 2027.
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06

Pino a refuzat-o pe Real Madrid de două ori

Cei de la publicația catalană El Nacional notează că atacantul a refuzat ideea de a se transfera la Real Madrid. De altfel, nu este prima dată când 'galacticii' au fost respinși de Pino, pe care Florentino Perez a încercat să-l aducă pe Santiago Bernabeu și în trecut, când fotbalistul a semnat cu Villarreal.
Clubul de pe El Madrigal i-a stabilit lui Yeremi Pino o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, pe care madrilenii au fost dispuși acum să o plătească. Atacantul în vârstă de 19 ani le-a transmis, însă, oficialilor lui Real să nu achite această sumă pentru că el nu-și dorește transferul, fiind convins că ar fi doar rezervă în echipa lui Carlo Ancelotti.
În plus, Pino consideră că la Villarreal are toate premisele pentru a crește, oferindu-i-se minute, încredere și multe alte opțiuni pentru ca el să progreseze.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Fotbal
Ancelotti a numit cei mai buni cinci jucători pe care i-a antrenat. Surpriza din lista italianului
15/11/2022 LA 16:30
La Liga
Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Asensio! Fotbalistul are amintiri neplăcute de pe Bernabeu
11/11/2022 LA 20:48