Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fotbalistul dorit de Perez la Real Madrid a spus 'NU'! Își va prelungi contractul cu Villarreal în perioada următoare

Bianca Dumitru

Publicat 21/10/2021 la 18:15 GMT+3

Real Madrid caută să se înnoiască, iar Florentino Perez a pus ochii pe mai mulți jucători importanți din echipa națională a Spaniei. Unul dintre cei doriți pe Bernabeu a refuzat, însă, ideea. Yeremi Pino nu vrea să plece de la Villarreal, având de gând să-și prelungească contractul în următoarele zile.

Yéremi Pino.

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid are nevoie de întăriri. Florentino Perez vrea să transfere câțiva jucători importanți și să scape de alți fotbaliști pentru a schimba fața echipei, punându-i lui Ancelotti la dispoziție un lot cu care să se poată lupta pentru trofeul Champions League.
Unul dintre cei pe care președintele 'galacticilor' și l-ar fi dorit pe Bernabeu este Yeremi Pino. Atacantul lui Villarreal are doar 19 ani și un viitor promițător în față. Fotbalistul, cotat la 15 milioane de euro, și-a făcut deja debutul în echipa națională a Spaniei, iar în La Liga are deja un gol și 3 assist-uri în acest sezon.
Puștiul are un contract valabil până în 2024, dar potrivit jurnalistului Fabrizio Romano urmează să-și prelungească înțelegerea până în 2027.

Pino a refuzat-o pe Real Madrid de două ori

Cei de la publicația catalană El Nacional notează că atacantul a refuzat ideea de a se transfera la Real Madrid. De altfel, nu este prima dată când 'galacticii' au fost respinși de Pino, pe care Florentino Perez a încercat să-l aducă pe Santiago Bernabeu și în trecut, când fotbalistul a semnat cu Villarreal.
Clubul de pe El Madrigal i-a stabilit lui Yeremi Pino o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, pe care madrilenii au fost dispuși acum să o plătească. Atacantul în vârstă de 19 ani le-a transmis, însă, oficialilor lui Real să nu achite această sumă pentru că el nu-și dorește transferul, fiind convins că ar fi doar rezervă în echipa lui Carlo Ancelotti.
În plus, Pino consideră că la Villarreal are toate premisele pentru a crește, oferindu-i-se minute, încredere și multe alte opțiuni pentru ca el să progreseze.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo