Gareth Bale pleacă de la Real Madrid după 9 sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu. De 5 ori câștigător al trofeului UEFA Champions League și de 3 ori campion al Spaniei alături de Real, Bale și-a luat adio de la coechipieri și fani printr-o postare emoționantă pe contul său de Instagram.
Chiar dacă ultimele sezoane au fost marcate de accidentări, iar fanii și presa spaniolă l-au criticat, Bale rămâne unul dintre cei mai importanți jucători ai madrilenilor, contribuind din plin la succesul acestora din ultimul deceniu.
"Scriu acest mesaj pentru a le mulțumi tuturor coechipierilor mei, din trecut și prezent, antrenorilor, staff-ului și fanilor care m-au susținut.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
ACUM 7 ORE
Am ajuns aici în urmă cu 9 ani ca un tânăr care a vrut să își îndeplinească visul de a juca la Real Madrid. De a îmbrăca echipamentul alb, să port emblema pe piept, să joc pe Santiago Bernabeu, să câștig titluri și să fac din ce a făcut-o faimoasă, să câștig Champions League.
Acum mă pot uita în urmă și să spun sincer că acest vis a devenit realitate, chiar mult mai mult. Să fac parte din istoria acestui club și să realizez tot ce am realizat în timp ce am fost jucător la Real Madrid a fost o experiență incredibilă pe care nu o voi uita niciodată.
Vreau să le mulțumesc președintelui Florentino Perez, lui Jose Angel Sanchez și conducerii pentru că mi-au dat oferit oportunitatea de a juca pentru acest club. Împreună am fost capabili să creăm momente care vor rămâne pentru totdeauna în istoria acestui club și a fotbalului.
A fost o onoare. Vă mulțumesc! Hala Madrid!", a scris Bale pe Instagram.
În acest sezon, Gareth Bale a jucat în cinci partide de La Liga pentru Real Madrid, marcând un singur gol. De asemenea, el a mai bifat minute și în două partide din UEFA Champions League.
Gareth Bale a ajuns la Real Madrid în vara anului 2013 de la Tottenham, în schimbul a 101 milioane de euro, record la vremea respectivă. De atunci, el a jucat în 258 de partide pentru Real Madrid, marcând 106 goluri și oferind 67 de pase decisive.
Citește și:

Viitoarea destinație a lui Bale este încă necunoscută

După despărțirea de Real Madrid, viitoarea destinație a lui Gareth Bale este încă necunoscută. În ultimele luni s-a vorbit despre mai multe cluburi la care ar putea ajunge galezul, printre care, Atletico Madrid, Cardiff City, dar și mai multe cluburi din Premier League.
Agentul său a declarat recent că o revenire în Anglia este cea mai plauzibilă variantă pentru Bale în acest moment.
De asemenea, s-a pus în discuție și posibilitatea ca acesta să își încheie cariera, aceasta fiind o variantă luată în considerare de Bale, în cazul în care Țara Galilor nu va obține calificarea la Cupa Mondială din Qatar de la finalul acestui an.
Țara Galilor va întâlni duminică seară câștigătoarea partidei dintre Scoția și Ucraina pentru barajul pentru turneul final din Qatar.
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
IERI LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17