Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, alături de Aguero în ziua retragerii! Ce mesaj i-a transmis Real Madrid argentinianului

Alex Masgras

Actualizat 15/12/2021 la 15:44 GMT+2

Sergio Aguero a anunțat astăzi că se retrage din fotbal, din cauza problemelor la inimă. Fostul său antrenor de la Manchester City, Pep Guardiola, a venit la Barcelona pentru a fi alături de fostul său jucător. Cu ocazia retragerii lui Aguero, Real Madrid a ținut să îi transmită un mesaj fostului atacant argentinian.

Kun Aguero (L) speaks with Pep Guardiola during a press conference to announce his retirement from football

Credit imagine: Getty Images

Sergio Aguero a anunțat astăzi că se retrage din fotbal, din cauza problemelor pe care le are la inimă. Acesta a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă organizate la Barcelona. Cu ochii în lacrimi, argentinianul a spus că sănătatea este pe primul plan și se va retrage din fotbal.
"Această conferință e organizată pentru a vă anunța că am decis să părăsesc lumea fotbalului. E cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau în viața mea. Dar, din cauza problemelor de sănătate, e cea mai bună hotărâre pentru mine. Doctorii mi-au zis că e cazul să mă opresc și i-am ascultat", a spus Aguero, la conferința de presă.
Alături de Aguero a fost și Pep Guardiola, fostul antrenor al argentinianului de la Manchester City, care a ținut să fie alături de fostul său jucător în ziua în care se retrage din activitate. La City, Aguero a jucat timp de 10 ani, iar din 2016 a fost antrenat de Guardiola. Cei doi au câștigat împreună de trei ori titlul în Premier League și au doborât multe alte recorduri.
Premier League Today

Real Madrid, mesaj superb pentru Sergio Aguero

Real Madrid, marea rivală a celor de la Barcelona, echipa de la care Sergio Aguero s-a retras, a ținut să îi transmită un mesaj atacantului argentinian:
"A fost o onoare să jucăm împotriva unui jucător ca tine, Sergio, unul dintre cei mai buni jucători din lume. Mult succes ție și familiei tale", a fost mesajul celor de la Real Madrid.
În ultimul El Clasico, disputat în luna octombrie și câștigat de Real Madrid pe Camp Nou, scor 2-1, Aguero a marcat golul Barcelonei în minutul 90+7. Acea reușită a fost prima și ultima pentru argentinian în tricoul Barcelonei care, la două meciuri distanță, a părăsit terenul în timpul partidei cu Alaves, din cauza unor probleme respiratorii.
După ce în primă fază s-a vorbit despre o absență de 3 luni, fotbalistul a spus că va lipsi timp de 9 luni și a vorbit despre posibilitatea retragerii. Cu toate acestea, medicii i-au recomandat că ar fi bine să nu se expună, iar acesta s-a conformat. Doctorii i-au făcut mai multe teste amănunțite lui Sergio Aguero, iar atacantul s-ar confrunta cu o aritmie cardiacă mult mai severă decât se credea inițial.
Sergio Aguero este golgheterul all-time al lui Manchester City și cel mai bun marcator străin din istoria Premier League. De asemenea, el este și cel mai bun marcator din Premier League pentru o singură echipă, cu 183 de reușite în tricoul "cetățenilor".
Program Premier League etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo