Ilaix Moriba nu mai are viitor la Barcelona. După ce a fost nemulțumit de reducerea salariului și trimis la echipa a doua, jucătorul care a debutat în luna ianuarie la echipa mare a Barcelonei a refuzat și noul contract propus de șefii catalani. Acum, singura șansă a fotbalistului de 18 ani este să fie vândut la altă echipă sau să stea pe bară un sezon.

Barcelona a refuzat 8 milioane de euro de la Leipzig pentru Moriba

Chiar dacă nu se află în cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar și vrea să se despartă de Moriba, Barcelona încă are puterea de a refuza oferte pentru jucătorii săi. Potrivit sport.es, Barcelona a refuzat oferta celor de la Leipzig pentru tânărul fotbalist și i-a fixat prețul la 15 milioane de euro. Chiar dacă jucătorul nu mai intră în planurile echipei, presa din Spania scrie că Barcelona nu va negocia prețul lui Ilaix, așa că așteaptă alte oferte.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 21 ORE
Rămâne un mare semn de întrebare în legătură cu modul în care cele două părți au purtat negocierile și s-a ajuns în acest punct, Joan Laporta și Mateu Alemany neavând aceste probleme cu jucătorii consacrați de la echipă, cu salarii mult mai mari. Încă de la începutul negocierilor s-a plecat cu stângul între club și agenții jucătorului, iar situația pare că se va rezolva numai când Ilaix va părăsi Camp Nou.
Nu doar Leipzig și-a arătat interesul pentru Moriba, Arsenal, Tottenham sau Liverpool fiind alte echipe care îl urmăresc cu atenție pe mijlocașul spaniol.
Premier League continuă în această etapă pe Eurosport
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
ACUM O ZI
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
IERI LA 11:39