Inaki Williams a scris istorie seara trecută. Atacantul spaniol a jucat cel de-al 203-lea meci consecutiv în La Liga pentru Athletic Bilbao, depășindu-l astfel pe Juan Antonio Larranaga, fostul jucător al celor de la Real Sociedad, care între 1986 și 1992 a strâns 202 partide la rând în prima ligă spaniolă.
Liga
Ancelotti știe ce a greșit la ultima înfrângere a Realului! Italianul nu e însă îngrijorat
ACUM 3 ORE

Inaki Williams, record istoric în La Liga

Revenit după o accidentare la gleză pe 20 aprilie 2016, atunci când a fost introdus pe teren pe finalul meciului pierdut cu Atletico Madrid, Inaki Williams a fost pe teren la următoarele 203 partide pe care bascii le-au disputat în La Liga.
Dintre acestea, Williams a fost titular în 169 de partide, în alte 34 intrând pe parcursul meciului. De asemenea, Williams a avut nu mai puțin de 5 antrenori în această perioadă în care a reușit să "fenteze" suspendările sau accidentările.
În total, Inaki Williams are 303 partide în tricoul celor de la Athletic Bilbao, pentru care a reușit să marcheze 69 de goluri și să ofere 41 de pase de gol. În meciul în care Williams a scris istorie aseară, Bilbao s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Alaves, grație golului marcat de Raul Garcia în minutul 44.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Liga
Un fotbalist de la Real Madrid, disperat să semneze cu Barcelona! Anunțul presei catalane
ACUM 6 ORE
Liga
Benzema a rupt tăcerea cu privire la șansele sale la Balonul de Aur! Ce a declarat francezul
ACUM 9 ORE