Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un ultimatum pentru Ronald Koeman! De ce depinde rămânerea sa la Barcelona

Bianca Dumitru

Publicat 26/10/2021 la 12:26 GMT+3

Barcelona are un start nefericit de sezon, iar conducerea clubului nu mai este dispusă să-i dea foarte multe șanse lui Ronald Koeman. Potrivit presei din Spania, Joan Laporta a stabilit un nou deadline până la care echipa trebuie să arate diferit, în caz contrar tehnicianul urmând a fi demis.

Ronald Koeman, cabizbajo en el banquillo del Camp Nou durante el FC Barcelona-Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a fost învinsă în acest weekend de Real Madrid, scor 1-2, în primul El Clasico din acest sezon. Chiar dacă președintele catalanilor a anunțat înaintea derby-ului că rezultatul nu este decisiv pentru viitorul lui Ronald Koeman la cârma echipei, se pare că oficialii de pe Camp Nou s-au săturat de rezultatele slabe înregistrate.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, șefii Barcelonei s-au întâlnit după meciul cu Real Madrid și au decis că vor mai avea răbdare cu antrenorul olandez doar până la începutul noiembrie.
Astfel, meciurile cu Rayo Vallecano și Alaves din La Liga, dar și partida cu Dinamo Kiev din a patra etapă a grupelor Champions League vor fi decisive pentru viitorul lui Koeman, echipa fiind obligată să câștige pentru ca tehnicianul să rămână pe Camp Nou.

Koeman nu mai este dorit de fani la Barcelona

Fanii clubului blaugrana nu-l mai vor pe olandez la cârma Barcelonei, nefiind mulțumiți de prestația echipei. Pentru a-și face părerea auzită, suporterii l-au întâmpinat pe Koeman după meciul cu Real Madrid, în momentul în care acesta a vrut să plece de la stadion cu mașina personală.
Fanii voiau explicații pentru eșecul din derby, dar și pentru parcursul per total al echipei în acest sezon. O parte dintre ei s-a urcat pe vehiculul antrenorului, iar acesta a avut nevoie de câteva minute bune pentru a reuși să scape de furia lor. E clar că între suporteri și Koeman există o relație extrem de rece, aceștia fiind nemulțumiți de joc și de rezultate.
Ei i-au adresat injurii olandezului, care este gata să continue pe Camp Nou, chiar dacă Barcelona este pe un modest loc 9 după primele 9 meciuri disputate, având un parcurs slab și în Champions League, unde a reușit o singură victorie în cele trei etape ale grupelor.
După incidentul de la finalul partidei dintre Barcelona și Real Madrid, clubul a condamnat atitudinea avută de suporteri. Pe conturile oficiale de pe rețelele de socializare, reprezentanții catalanilor au postat un mesaj prin care și-au manifestat dezacordul față de exprimarea dură a fanilor la adresa lui Koeman și au spus că vor lua măsuri.
"FC Barcelona condamnă public acțiunile violente și disprețuitoare pe care le-a trăit antrenorul nostru la ieșirea de pe Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete", a fost mesajul postat pe conturile Barcelonei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo